Neler Yeni

Öneri Hem Dışarıda Hem de Evde Kullanım için Kulaklık Önerisi.

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
Bütçe
4000
Öncelikle müzik, oyun ve iletişim için arıyorum. 2.4 GHz Ve Bluetooth olması gerekli aynı zamanda şık, sade ve hafif de olması lazım marka olarak klavye ve mouse'm Razer olduğu Razer Opus modelini düşünmüştüm ancak Corsair'ın aşağıda kulaklığını gördükten sonra fikrimi değiştim. Yurtdışından da 200$ bütçe ile satın alabilirim. Sizin bu bütçe aralığında önerebileceğiniz modeller nelerdir?

TinerciAlper

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,027
İsim
Alper Burak Sarı
Instagram
alperburaks
Steam
https://steamcommunity.com/profiles/76561198343077776
Discord
Alperburaks
Öncelikle müzik, oyun ve iletişim için arıyorum. 2.4 GHz Ve Bluetooth olması gerekli aynı zamanda şık, sade ve hafif de olması lazım marka olarak klavye ve mouse'm Razer olduğu Razer Opus modelini düşünmüştüm ancak Corsair'ın aşağıda kulaklığını gördükten sonra fikrimi değiştim. Yurtdışından da 200$ bütçe ile satın alabilirim. Sizin bu bütçe aralığında önerebileceğiniz modeller nelerdir?

asus rog go 2.4 yurt dışı fiyatını bilmiyorum

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

eyer25pro

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
482
İsim
Efehan yer
delta s

YigitIsTaken

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
163
İsim
Tunahan Yiğit Demirtaş
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
var mı bilmiyorum 2.4 ghz ama çok popüler bir markadır skullcandy amerikada
Evet markayı araştırdım kullanıcıların geneli de memnun ancak ben biraz daha mikrofon ve oyuna yönelik bir markaya yanaşmak istiyorum, Corsair gibi

AydNn

80+ Bronze
Evet markayı araştırdım kullanıcıların geneli de memnun ancak ben biraz daha mikrofon ve oyuna yönelik bir markaya yanaşmak istiyorum, Corsair gibi
kendiniz bilirsiniz ama crusher modeli cidden tüyler ürperten derecede sağlam bassları olan bi kulaklık bence 2.4 ü olmasa bile bir düşünün

Top Bottom