Hem iş hem YKS yapılır mı?

Atrain00

80+
Reaksiyon skoru
2
YKS ye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da çalışmam lazım hedefim sayısaldan 150-200k yapıp endüstri mühendisliği ama yapabilir miyim bilmiyorum altyapım iyi değil AYT matdan geometrisiz 10 net filan çıkıyor hali hazır radyoloji bölümünü bitirdim bir yanım YKS ye hazırlan diyor bir yanım KPSS gir memur ol diyor bana fikir verir misiniz lütfen kafam çok karışık

YKS ye çalışmayı düşünüyorum ama bir yandan da çalışmam lazım hedefim sayısaldan 150-200k yapıp endüstri mühendisliği ama yapabilir miyim bilmiyorum altyapım iyi değil AYT matdan geometrisiz 10 net filan çıkıyor hali hazır radyoloji bölümünü bitirdim bir yanım YKS ye hazırlan diyor bir yanım KPSS gir memur ol diyor bana fikir verir misiniz lütfen kafam çok karışık
Kpss işi bitti artık, herkes çok yüksek net yapıyo zaten, 95 den aşağı kurtarmaz eski değeri kalmadı kpssnin

Şimdi önünde 3 seçenek var
1.YKS Çalışıp istediğin bölüme veya başka müh bölümlerine girebilirsin aynı sene hem KPSS hem YKS hazırlan YKS Paragraf ve Temel Matematik çalışırken otomatikman KPSS de çalışmış oluyorsun
2. Şuan işini özel hastanede yapabiliyorsan onu yap
3. DGS ile 4 yıllık bölüme geçebilirsin

Şimdi önünde 3 seçenek var
1.YKS Çalışıp istediğin bölüme veya başka müh bölümlerine girebilirsin aynı sene hem KPSS hem YKS hazırlan YKS Paragraf ve Temel Matematik çalışırken otomatikman KPSS de çalışmış oluyorsun
2. Şuan işini özel hastanede yapabiliyorsan onu yap
3. DGS ile 4 yıllık bölüme geçebilirsin
4 yıllık olarak hemşirelik var ama zor meslek, özel hasta işi zor anca böyle fabrika gibi bir yere giricem sipariş vs. hazırlıcam sanırım 8-18 hafta sonu tatil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kpss işi bitti artık, herkes çok yüksek net yapıyo zaten, 95 den aşağı kurtarmaz eski değeri kalmadı kpssnin
85 üstü atanıyor aslında benim bölümden ama

part time işse yks'ye çalışılınabilir ama bence o sıralamalarda güzel mühendislik yok en azından 100k üstünü düşünmeni öneririm ( Aşırı çalışma ve beyin ister ama en azından daha düzgün bir eğitim almış olursun )

Hem yks hem iş olmaz isten yorgun döneceksin ve sayisalda 150k yapmak çokta kolay değil arkadaşımda senin gibi düşünüyordu 3. Hafta isten çıktı asıl düşünmen gereken sey memurluk mu yoksa tekrar yks mi

Geri