Neler Yeni

Yardım Hem Pc Hem Telefonda Kullanmalık Kulaklık Lazım

ankebutrr

80+
Merhaba arkadaşlar hem dongle ile bilgisayarda hem de bluetooth ile telefonda kullanmalık bir kulaklığa ihtiyacım var bu özellikler bakımından razer barracuda pro kulaklık dikkatimi çekti almadan önce bu istediğim özellikleri taşıyan ve mobilde uygulama desteği olan başka bir kulaklık var mı? Bu konuda başka tavsiyeniz olursa(kulaküstü) ihtiyacım var tabi fiyat olarak barracuda’dan çok da pahalı olmasın ya da direk al geç derseniz razer siparişini bugün vereceğim.

Son düzenleme:

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Bunun için spesifik bir modele bakmana gerek yok, bilgisayarında Bluetooth varsa (anakart ya da dongle, fark etmez) her türlü Bluetooth kulaklığı kullanabilirsin. Ben QCY T13 modelini hem bilgisayarda hem telefonda kullanıyorum. Eski model kulaklıklarda kulaklığı resetlemeden başka cihaza bağlayamıyorsun ama yenilerde böyle bir sorun yok

ankebutrr

80+
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bunun için spesifik bir modele bakmana gerek yok, bilgisayarında Bluetooth varsa (anakart ya da dongle, fark etmez) her türlü Bluetooth kulaklığı kullanabilirsin. Ben QCY T13 modelini hem bilgisayarda hem telefonda kullanıyorum. Eski model kulaklıklarda kulaklığı resetlemeden başka cihaza bağlayamıyorsun ama yenilerde böyle bir sorun yok
Peki bilgisayarda bluetoothla kullanıldığında dongle’a kıyasla gecikme yapmıyor mu?

🃏JOKER🃏

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
37,553
İsim
Mert Can Ergün
Bütçe ne kadar

angel_eye

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,272
İsim
Yunus Emre Karataş
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistemler, Donanım
Merhaba arkadaşlar hem dongle ile bilgisayarda hem de bluetooth ile telefonda kullanmalık bir kulaklığa ihtiyacım var bu özellikler bakımından razer barracuda pro kulaklık dikkatimi çekti almadan önce bu istediğim özellikleri taşıyan başka bir kulaklık var mı? Bu konuda başka tavsiyeniz olursa ihtiyacım var tabi fiyat olarak barracuda’dan çok da pahalı olmasın ya da direk al geç derseniz razer siparişini bugün vereceğim.
Jbl quantum tws

kupır

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
251
İsim
Mustafa SAĞDIÇ
Steam
mstfsgdc
Twitter
sagdic
Discord
mstfsgdc
Peki bilgisayarda bluetoothla kullanıldığında dongle’a kıyasla gecikme yapmıyor mu?
Gecikme tamamen bilgisayarındaki Bluetooth ile alakalı, eğer benim gibi anakartında BT yoksa ve dongle ile BT desteği sağlıyorsan iyi bir dongle alırsan gecikmesi de o kadar azalacaktır.

Top Bottom