mamixblack
80+
- Reaksiyon skoru
- 99
öncelikle merhabalar ben 17 yaşında yks sınavına hazırlanan birisiyim ve muhtemelen bu sene bir üniversiteye yerleşeceğim, aslında üniversitede bir yerde full time bir şekilde çalışmayı planlıyordum fakat üniversitelerin ders işleme şekli çok esnek olduğu için iş bulup çalışabileceğimi düşünmüyorum malum okudugum kadarıyla üniversitelerde kimi günler sabah 9 dan öğlen 3 e kadar kimi günlerde sabah 11 den öğlen 2 ye kadar ders işleniyormuş bu da benim çalışmama engel oluyor çünkü iş yerine derslerden sonra gitmek zorunda kalacağım, çalışacağım iş yerinin böylesine belirsiz bir programa müsade edeceğini zannetmiyorum
neyse konuma geleyim, ben de full time asgari ücretli bir şekilde çalışmak yerine asgari ücretin belki yarısına belki çeyreğine bir ustanın yanında hem iş öğrenmek deneyim elde etmek için hem de mümkün olduğu kadar aileme olduğum yükü azaltmak istiyorum. sizce bu mümkün mü yapabilir miyim daha önce yapan oldumu aydınlatırsanız sevinirim
neyse konuma geleyim, ben de full time asgari ücretli bir şekilde çalışmak yerine asgari ücretin belki yarısına belki çeyreğine bir ustanın yanında hem iş öğrenmek deneyim elde etmek için hem de mümkün olduğu kadar aileme olduğum yükü azaltmak istiyorum. sizce bu mümkün mü yapabilir miyim daha önce yapan oldumu aydınlatırsanız sevinirim