Neler Yeni

HEM UYGUN FİYATLI VE HEM İYİ 144 HZ MONİTÖR

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Çok bilgili olduğumu iddia etmedim. Kullandığım monitörle ilgili bir bilgi paylaştım. Bu tavır nedir?
Usta 144 hz ile 1 ms aynı anda çalışmasa çok sorun olacağını sanmıyorum ben.Ama teşkkürler yorum için

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Usta 144 hz ile 1 ms aynı anda çalışmasa çok sorun olacağını sanmıyorum ben.Ama teşkkürler yorum için
Yani 1ms farkını fark etmek mümkün değildir herhalde ama MSI ve ASUS'un daha kalite monitörleri var bu monitörle aynı fiyata. Tabii indirime girdikleri zaman VievSonic ile aynı fiyata geliyorlar bunu da söyleyeyim.

Arda22

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,961
İsim
Arda
İlgilendiği Kategoriler
Hazır Sistem Konularına etiketlerseniz sevinirim :)
Steam
Lionn!
Discord
Mostafa Mohamed 9932
Arkadaşlar belki ilerde geçerim meraktan soruyorum en uygun fiyatlı ve en iyi 144 hz hangisi ?
Bütçeniz hangisine yetiyorsa onu alın

SaygıZorDeğildir

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,227
İsim
Göksel Sert
Nasıl olmuyor hocam yanlışın var :D
Monitörün kendi ayarlarından girip 144 Hz aktif edince 1 ms özelliği kapanıyor. 1 ms özelliğini aktif edince 144 Hz özelliği kapanıyor. Ayarlarda böyle gösteriyor, kullandığım monitörün kendisinin yalancısıyım. Ben 144 Hz olarak kullanıyorum, kötü bir mönitör değil ama iyi monitör diyene cevap olarak değil demiştim, sadece bu. İyi monitör istiyorsan 360 Hz monitör gösteririm demiş o kişi bana (bir de kızgın atmış çok bilgili arkadaş). Görüntü kalitesini karşılaştırmıştım iyi olan monitörler ile ve elbette daha iyisi vardı ama daha pahalıydı. Bütçe neye yetiyorsa onu alırsın bu kadar basit.
Şu an piyasayı takip etmiyorum ama daha önce yazdığımda VievSonic ile MSI monitör aynı fiyata idi tabii benzer özellik vaad eden monitörler, sadece MSI gittiğim mağazada stokta yoktu ve VievSonic aldım. Keşke internetten MSI sipariş verseydim dedim tabii.

Son düzenleme:

Revainer

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Hortlamayın milattan önce ki konuyu yav.

Top Bottom