🔥İndirim HEMENAVM SİTESİNE DİKKAT EDİN!

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

GrkemCkn

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
159
En son bir moderatör tarafından düzenlendi:

Şöyle bir site var instagram da karşıma çıktı satıcının adresi Gaziantep gözüküyor TV'lerde inanılmaz bir indirim mevcut 10dkkası falan vardır ama pek güven vermedi bilen varsa veyahut şansını denemek isteyen olursa diye bırakıyorum.

NOT: Ben güvenemedim.

DİKKAT!!!
Güvenemediğini söylediğin bir siteyi neden burada indirim konusu olarak paylaşırsın ki? Zaten site de bariz olta sitesi gibi duruyor.

Creation Date: 2025-11-17T11:26:20 dolandırıcı gibiler :)

Şu şekil güven verdi site

Ekler

• 1764018850297.webp
    1764018850297.webp
    8.5 KB · Hit: 55
  • 1764018858208.webp
    1764018858208.webp
    6.7 KB · Hit: 54
Güvenemediğini söylediğin bir siteyi neden burada indirim konusu olarak paylaşırsın ki? Zaten site de bariz olta sitesi gibi duruyor.
Paylaşmamın sebebi siteyi bilen varsa veya fikir verecek olursa veya boşa param var alırım diyen olursa diye attım neyin yükselmesini yapıyorsun ki ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Creation Date: 2025-11-17T11:26:20 dolandırıcı gibiler :)
Onu bende gördüm arkadaş konuma yakın oturuyor da işte yoksa yollayıp dükkana baktırıcaktım :D

Uzun adama olan güvenim daha fazladır.

Bu forumda 4-5 kere ifşaladığım elemanların işi, sağa sola reklam verip avlanıyorlar dikkat edin. Aylardır aynı şeyi yapıyorlar hâlâ siz napıyorsunuz diyen olmamış ilginç.

Forumda şimdi de dolandırıcı reklamları mı başladı? Arkadaşlar 70" dümdüz paneli bile o fiyatın 3 katına alamazsınız biraz gerçekçi mi olsanız?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bu forumda 4-5 kere ifşaladığım elemanların işi, sağa sola reklam verip avlanıyorlar dikkat edin. Aylardır aynı şeyi yapıyorlar hâlâ siz napıyorsunuz diyen olmamış ilginç.
Bu tarz konuları bence doğrudan silmelisiniz. İstemli ya da istemsiz bariz dolandırıcı reklamı yapılıyor forumda.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri