zaten bende yurt dışına kolay çıkmak için istiyorumHemşireyim, aklına gelebilecek bütün işleri sana kitleme potansiyeli bulunan bir meslek. Özellikle klinik tarzı değil de devlet hastanesi veyahut özel hastanede bu işleri her türlü yaptiriyorlar. Yapılabilir bir meslek mi? Bence kesinlikle kişiden kişiye değişir. Ben seviyorum.
Knk Almanya için şirketler aracılığıyla başvuruyorsun gitme süreci kolay önce gidip resmen hasta bakıcı olarak çalışıyorsun sürekli Almanca ve hemşirelik dersi alıyorsun bir süre 1-2 yıl içinde derecen yükseliyor ama oradaki hastanelerde hasta bakıcı yok temizlik personeli yok hasta temizliği ve bakımı dahil herşeyden sorumlusun 2300-2500 civarı maaş alıyorsunaslında bende istemiyorum ama yurt dışında Tanıdıklar var ev yemek fln skıntı olmaz . zaten bende babamın hayrına calışmıyacam vatandaşlık için çalışıcam. bunların dışında bu yurt dışı süreci nasıl geçiyor b
i bilgin var mı
yurt dışı imkanı nasılkanka yapay zeka ile ilgilenmek varken hemşirelik artık iyi bir vibe'ı olan bir meslek gibi görünmüyor ya