Neler Yeni

Hemşirelik okkunur mu

BixiBlake

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,404
İsim
Lokman Doğan
deniz ulaştırma için ilk 3 üniye gitmen lazım yoksa şirketler seni zor alır
işe gelirsek zor meslek mental kalmıyo o meslekte

Alihanyilmaz

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
480
İsim
Alihan YILMAZ
Önce oku, bitir, gerisine sonra bakarsın.

ogulcankn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
95
İsim
Oğulcan
Hemşireyim, aklına gelebilecek bütün işleri sana kitleme potansiyeli bulunan bir meslek. Özellikle klinik tarzı değil de devlet hastanesi veyahut özel hastanede bu işleri her türlü yaptiriyorlar. Yapılabilir bir meslek mi? Bence kesinlikle kişiden kişiye değişir. Ben seviyorum.

burak23

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
8
İsim
burak
Hemşireyim, aklına gelebilecek bütün işleri sana kitleme potansiyeli bulunan bir meslek. Özellikle klinik tarzı değil de devlet hastanesi veyahut özel hastanede bu işleri her türlü yaptiriyorlar. Yapılabilir bir meslek mi? Bence kesinlikle kişiden kişiye değişir. Ben seviyorum.
zaten bende yurt dışına kolay çıkmak için istiyorum

Storygear

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Ferhat Suat Ayan
aslında bende istemiyorum ama yurt dışında Tanıdıklar var ev yemek fln skıntı olmaz . zaten bende babamın hayrına calışmıyacam vatandaşlık için çalışıcam. bunların dışında bu yurt dışı süreci nasıl geçiyor b
i bilgin var mı
Knk Almanya için şirketler aracılığıyla başvuruyorsun gitme süreci kolay önce gidip resmen hasta bakıcı olarak çalışıyorsun sürekli Almanca ve hemşirelik dersi alıyorsun bir süre 1-2 yıl içinde derecen yükseliyor ama oradaki hastanelerde hasta bakıcı yok temizlik personeli yok hasta temizliği ve bakımı dahil herşeyden sorumlusun 2300-2500 civarı maaş alıyorsun

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet
kanka yapay zeka ile ilgilenmek varken hemşirelik artık iyi bir vibe'ı olan bir meslek gibi görünmüyor ya

Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Samet

linkedin da şöyle bir iş ilanları aradım. Bi bak anlarsın ne demek istediğimi hem de remote olarakta çalışabilirsin.

ladyasia

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Asya Aslın
öncelikle seviyorsan tabii ki de okumalısın. yurt dışına gelecek olursak dili bir şekilde öğrenirsin bence. almanca filan öğrenemem diye kendi şartlama. unutma her şey ilk olarak sende bitiyor ve istersen yaparsın. ha yurtdışına gitmedin diyelim, işini burada da yapabilirsin ki devlete atanırsan çok rahat geçinirsin. Ama her halükarda yurt dışı koşulları buradan daha iyidir diye düşünüyorum. giden varsa tandığın onalrdan bilgi alman daha mantıklı olur.

Top Bottom