burada okuyup yurt dışına çıkma imkanı nasıl sence yada bunun yerine başka bi bölüm okunur muhemşirelikte atanmak zor değil
Almanya'da amcamınyurt dışı hakkında ne düşünüyosunuz
tamamen kişiye göre değişir sağlık seviyorsa ve sıralama 100k üstüyse okunurburada okuyup yurt dışına çıkma imkanı nasıl sence yada bunun yerine başka bi bölüm okunur mu
Hangi bölümleri düşünüyorsun+ elin ne tür işlere yatkın+ bu işi yaparken mutlu olacak mısın?burada okuyup yurt dışına çıkma imkanı nasıl sence yada bunun yerine başka bi bölüm okunur mu
hemşirelik ve deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği düşünüyorum . elim yatkın olması fark etmez gidiyim yeterHangi bölümleri düşünüyorsun+ elin ne tür işlere yatkın+ bu işi yaparken mutlu olacak mısın?
net sayıların kaç şuan hocam? +hemşirelik ve deniz işletme ve ulaştırma mühendisliği düşünüyorum . elim yatkın olması fark etmez gidiyim yeter
tyt 55 60 ayt 20 cıvarında (200k say hedefim yuksek değil yani)net sayıların kaç şuan hocam? +
Sakıncası yoksa ülkeden gitme isteği neden var?
siz çok iyi bir meslek önersem 4 yıl ilahiyat fakültesi sonra imamlık yada diyanette iş hem yurt dışınada gidersiniz audinizde olur belki (şaka)tyt 55 60 ayt 20 cıvarında (200k say hedefim yuksek değil yani)
ülkeden gitme istegim sebebi herkezle aynı belirsizlik .ülke artık yaşanamayacak halde malesef
Hemşirelik 4.sınıf intörnüyüm, motor becerilerin iyiyse, mobinge uğradığında çok takmayacaksan, aşıırı derecede kan veya defakasyon görünce midem bulanmayacaksa ve gece 16 saat çalıştıktan sonra baş ve göz ağrısı çekmeyeceksen okuyabilirsin. Ha bu arada hemşirelik yurt dışında yapılacak bi meslek değil tc bu konuda daha iyiHemşirelik okuyup yurt dışına çıkmak istiyorum. Yakın çevrede yapan var benim de hoşuma giden bir meslek. Ancak:
1-yurt içi imkanları biliyoruz ama yurt dişi imkanları hakkında pek bir bilgim yok(bildiğim en çok Almanya alıyor ama oda Almanca bilme koşulu kosuyor zaten İngilizce öğreneceğim Almanca beni zorlar diye düşünüyorum)
2-diyelim 200kdan yazdım beni bu süreçte neler bekliyor. Zaten neredeyse birçok ülke İngilizce bilme koşulunu koşuyor. Diyelim ki ögrendim ondan sonra ne olacak
3-en son olarak bana bu konularda bilgi verir misiniz şimdiden teşekkürler.
aslında bende istemiyorum ama yurt dışında Tanıdıklar var ev yemek fln skıntı olmaz . zaten bende babamın hayrına calışmıyacam vatandaşlık için çalışıcam. bunların dışında bu yurt dışı süreci nasıl geçiyor bHemşirelik 4.sınıf intörnüyüm, motor becerilerin iyiyse, mobinge uğradığında çok takmayacaksan, aşıırı derecede kan veya defakasyon görünce midem bulanmayacaksa ve gece 16 saat çalıştıktan sonra baş ve göz ağrısı çekmeyeceksen okuyabilirsin. Ha bu arada hemşirelik yurt dışında yapılacak bi meslek değil tc bu konuda daha iyi