Maryo
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 1
benim beyin yandı kanka sorry alınmadın değilmi gel sana bi reaksiyon verem ne istersinFarkı yok dedim zaten
benim beyin yandı kanka sorry alınmadın değilmi gel sana bi reaksiyon verem ne istersinFarkı yok dedim zaten
nasıl loliye laf edersin (!)Yaw bunu da gördük ya ne diyem artik bi Allaha sövmeyen kalmadı forumda
Neysa gunah tabi ki özellikle "loli" kategorisinden uzak dur
La geçen LGBT savunuyordun şimdi imana mı geldin?Yaw bunu da gördük ya ne diyem artik bi Allaha sövmeyen kalmadı forumda
Neysa gunah tabi ki özellikle "loli" kategorisinden uzak dur
Ne alaka yaw o gayet aklı başında olan insanların yaptığı bişi ama bu pedofiliye malzeme çıkarmak hatırlatırım onlar daha çocukLa geçen LGBT savunuyordun şimdi imana mı geldin?
nasıl loliye laf edersin (!)
Ne aklı başında insanların yaptığı şey? Kendi hem cinsiyle aşk adı altında sapıklık yapmak mı aklı başında oldu...Ne alaka yaw o gayet aklı başında olan insanların yaptığı bişi ama bu pedofiliye malzeme çıkarmak hatırlatırım onlar daha çocuk
ı know bak yazmışım (!) xdNe alaka yaw o gayet aklı başında olan insanların yaptığı bişi ama bu pedofiliye malzeme çıkarmak hatırlatırım onlar daha çocuk
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alıntıyı görüntüle
Bak eşcinselliğe dinde karşıdır evrim de karşıdır ama tek bir şey karşı değil ki bence b7 2 saçmalıktan çok daha önemli o şey "duygular"Ne aklı başında insanların yaptığı şey? Kendi hem cinsiyle aşk adı altında sapıklık yapmak mı aklı başında oldu...