🔴 Hep Merak Ettiğim Bir Konu 🔴

kanka makarasına yazdım şuan cebimde 300 TL para kaldı en son klavye aldım param bitti :/
makara olduğunu anladım ben daha dün gaming gen tr den sipariş verdim bugün kargoya verildi ddr5 sistem 650w psu var sistemde

makara olduğunu anladım ben daha dün gaming gen tr den sipariş verdim bugün kargoya verildi ddr5 sistem 650w psu var sistemde
valla arkayı sağlama almak istedim daha önce ironi yüzünden linç yemişliğim var :D

yani bu yazdığına ciddiye alan varsa :)
öyle insanlar oluyorki havadan nem kapıyorlar mesela bu filistin israil savaşı için tarafsız olduğumu siviller ölmesin dediğim için linç yemişliğim var artık arkayı sağlama almadan olmuyor

öyle insanlar oluyorki havadan nem kapıyorlar mesela bu filistin israil savaşı için tarafsız olduğumu siviller ölmesin dediğim için linç yemişliğim var artık arkayı sağlama almadan olmuyor
:) nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada benim dün aldığım bilgisayar nasıl sence

:) nasıl bir ülkede yaşıyoruz ya

bu arada benim dün aldığım bilgisayar nasıl sence
Arkadaşım kullanıyor sunriseyi bi tanede sıvı soğutma çektirmiştim ona kurdum kullanıyor işte bayadır her şey dahil 33k ya almıştı o
IMG_20231031_200842.jpg

1-2 ayı geçmiştir alalı 10. ayda sipariş etmiş konuşmalarımıza baktım şimdi

bende sıvı soğutma aldım yanına ekstra olarak
anladım arkadaşın sadece sıvı soğutmamı aldı extra olarak

tek merak ettiğim oyunlarda kaç fps alıyorsun 1080p de

anladım arkadaşın sadece sıvı soğutmamı aldı extra olarak
anakartı değiştirmeye niyetlenmiştikte sıvı soğutma aldık onun yerine b650 yapabilirdik sıvı soğutma almasaydık
ssd yi galiba yükseltmiştik bide

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,165,004
Üyeler
185,014
Son üye
Quunix
Geri