🔴 Hep Merak Ettiğim Bir Konu 🔴

Beyler Yüksek Güç Gerektiren Kartlara Neden Aşırı Pahalı Güç Kaynakları Alıyoruzki .

Madencilik İçin Kullanılan Güç Kaynaklarında 95+ Altın Sertifika Sağlıyor Aşadaki Güç Kaynağı Örneğin .

95+ olup nasıl gold oluyor la ? :D

a620 iyi değilmi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

b650 gerek varmıydı yani
b650 spesifik şekilde ya oc için yada 7800x3d gibi üst düzey işlemci takmak için lazım oluyor ben ona sonralarda 8000 serisinden x3d işlemci aldıracaktımda planlar bir tık suya düştü

Beyler Yüksek Güç Gerektiren Kartlara Neden Aşırı Pahalı Güç Kaynakları Alıyoruzki .

Madencilik İçin Kullanılan Güç Kaynaklarında 95+ Altın Sertifika Sağlıyor Aşadaki Güç Kaynağı Örneğin .

e bunun anakar cpu falan için güç kablosu var mı ki? sonuçta sadece mining kartlar için bu

b650 spesifik şekilde ya oc için yada 7800x3d gibi üst düzey işlemci takmak için lazım oluyor ben ona sonralarda 8000 serisinden x3d işlemci aldıracaktımda planlar bir tık suya düştü
anladım hocam daha sonra bende yapabilirm o dediğin işleri ama ilk önce biraz dekor lazım kasaya
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

anladım hocam daha sonra bende yapabilirm o dediğin işleri ama ilk önce biraz dekor lazım kasaya
kasa bana çok boş geliyor öndeki fanlar bile tek renk

Arkadaşım kullanıyor sunriseyi bi tanede sıvı soğutma çektirmiştim ona kurdum kullanıyor işte bayadır her şey dahil 33k ya almıştı o
IMG_20231031_200842.jpg
ekran kartı aynı markamı acaba galax 4060

Boşver sen yine de bilindik markalara bak ucuzdur vardır bir illeti, pahalıdır vardır bir hikmeti :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,988
Üyeler
185,011
Son üye
Sleepyhead12957
Geri