Hepinize merhaba dostlar

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.

FFr_44

80+
Reaksiyon skoru
1
Merhaba arkadaşlar.
Videolarıyla, hal ve hareketleriyle kendini sevdirmiş olan Abdullah kardeşimizin forumuna üye olmuş bulunmaktayım.
Uzun zamandır kendisini takip etmeme rağmen, bu siteyi yeni keşfettim. Bunun sebebi ise gereksiz bir siteye üye olmamdır sanırım. Burada sorduğum sorunun cevabını kaliteli bir şekilde alabileceğime, sorduğum veya cevapladığım bir konu hakkında dalga geçilmeyeceğine, nokta koymayı unutmuşsun al sana ceza denilmeyeceğine inanıyorum ve beni aranıza kabul görmenizi bekliyorum.
Hepinize merhaba.

Merhaba arkadaşlar.
Videolarıyla, hal ve hareketleriyle kendini sevdirmiş olan Abdullah kardeşimizin forumuna üye olmuş bulunmaktayım.
Uzun zamandır kendisini takip etmeme rağmen, bu siteyi yeni keşfettim. Bunun sebebi ise gereksiz bir siteye üye olmamdır sanırım. Burada sorduğum sorunun cevabını kaliteli bir şekilde alabileceğime, sorduğum veya cevapladığım bir konu hakkında dalga geçilmeyeceğine, nokta koymayı unutmuşsun al sana ceza denilmeyeceğine inanıyorum ve beni aranıza kabul görmenizi bekliyorum.
Hepinize merhaba.
Hoşgeldiniz.

Merhaba, foruma hoş geldiniz. Burası malum forum kadar sıkı değil.

Üye olduğunuzu konu açarak belirtmenize gerek yoktu ama hoş geldiniz :)

Hoşgeldiniz.

Hoş geldin.

Burdan kuralları okuya bilirsin.

Hoşgeldiniz fakat bu tür merhaba gibi postlar forumda yasak diye biliyorum.

Hoş geldiniz, fakat ilk önerim forum kurallarına bir göz gezdirmeniz. Zaten bir kere okuduktan sonra sorun yaşamazsınız.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri