Selamın aleyküm dostlar. Nakit para yok Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor oradan pc almak istiyorum şunu gördüm sizce nasıl yorumlarsanız çok mutlu olurum https://app.hb.biz/4axM34eNzWY3
Aleykumselam , peşin taksitle almak istediğini anlayabiliyorum fakat trendyol ve hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar önerilmiyor.Selamın aleyküm dostlar. Nakit para yok Hepsiburada peşin fiyatına 9 taksit yapıyor oradan pc almak istiyorum şunu gördüm sizce nasıl yorumlarsanız çok mutlu olurum https://app.hb.biz/4axM34eNzWY3
Ağzına sağlık hocam lakin anlamıyorum bilgin vaktin varsa müsait bir zamanda toplayıp atar mısın banaAleykumselam , peşin taksitle almak istediğini anlayabiliyorum fakat trendyol ve hepsiburada gibi sitelerden bilgisayar önerilmiyor.
Adı izoly , turbox , dragon gibi olanlardan direkt uzak durun.
Eğer tek tek toplama imkanınız varsa peşin taksitle ekran kartı , işlemci vb. şeyler alırsanız daha sağlıklı olur.
5000 serisi ve 9000 serisi ekran kartlarında 6-9 ay peşin taksit oluyor mesela.
Teşekkür ederim güzel insanEderi 25bin olan pcyi 40a nasıl kitlerim adlı çalışma
Mesaj otomatik birleştirildi:
Hadi 28 olsun ederi o da maks
rica ederim, vatan bilgisayar indirimleri kovala peşin fiyata 3 taksit yapıyor. Eğer bütçe söylersen parça parça amazon ve hbden bilgisayar toplamana yardımcı olurlar taksitli almış olursun. Konu açabilirsin bütçeni belirterekAğzına sağlık hocam lakin anlamıyorum bilgin vaktin varsa müsait bir zamanda toplayıp atar mısın bana
Mesaj otomatik birleştirildi:
Teşekkür ederim güzel insan
Sizi yanlış yönlendirmek istemem , toplama konusunda bilgim yok.Ağzına sağlık hocam lakin anlamıyorum bilgin vaktin varsa müsait bir zamanda toplayıp atar mısın bana
Çok çok teşekkür ederim tavsiyeni dinleyeceğimSizi yanlış yönlendirmek istemem , toplama konusunda bilgim yok.
Pc hocası gibi sevdiğiniz , güvendiğiniz bir youtuber varsa onun f/p hazır sistem çıkarmasını bekleyebilirsiniz ya da diğer arkadaşlar yardımcı olur.
Alacağınız sistem ddr5 ve 7500f ya da 7600 işlemcili olursa güzel olur. Bence 7800xt sistem alabilirsiniz ama yeni kartlar da var.
9070xt kartlar 28-30k ya çıktı geçen. Bütçenizi aşıyor ama hepsiburadan da alacağınız sisteme 40k vermekten 10000 kat iyidir