Neler Yeni

🔥İndirim Dyson v15 en iyi fiyat garantisi 24.999 TL peşin fiyatına 9 taksit

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Gökhan Topal
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
gizli
aşırı kalitesiz bence dyson v12 ve submarine kulllanan arkadaşlarla bizim philips aqua trio 9k ile karşılastırdım cidden rezalet yani para veren net kültür kölesidir. birde üstüne daha ucuz kendisinide temizliyor. aşırı külüstür, ha kültür kölesi insanlar alabilir

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Gökhan Topal
aşırı kalitesiz bence dyson v12 ve submarine kulllanan arkadaşlarla bizim philips aqua trio 9k ile karşılastırdım cidden rezalet yani para veren net kültür kölesidir. birde üstüne daha ucuz kendisinide temizliyor. aşırı külüstür, ha kültür kölesi insanlar alabilir
Külüstür?

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Gökhan Topal
yürüyen külüstür evet submarine daha doğru düzgün yerdeki pekmezi silemiyo

ve sadece ileriye doğru kullanmak lazım geri götürünce ara sıra döküyo xD
Şu ileri konusunda katılıyorum da gerisi abartı bir tepki :)

zyraxone

80+ Bronze
Şu ileri konusunda katılıyorum da gerisi abartı bir tepki :)
Ben iki cihaızda kullanmadım evde robot süpürge tek başına yetiyor diye ama submarine videolarında sınıvıları çekmeyin ortalığı bastırdığı doğru belki başka ayarı vardır bilemem ama doğru diyor.

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Gökhan Topal
Ben iki cihaızda kullanmadım evde robot süpürge tek başına yetiyor diye ama submarine videolarında sınıvıları çekmeyin ortalığı bastırdığı doğru belki başka ayarı vardır bilemem ama doğru diyor.
Sıvı çekmiyorum sıvı modelli olanı da almadım hocam

JeaLeusy

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
38
İsim
Alper Coşkun Sertkaya
3 senedir Dyson V15 kullanan ve birçok alternatifini denemiş biri olarak diğerleri Dyson'un yanından geçemez. Submarine modelini önermem fakat Dyson V15 bir insanın kendine yapacağı en büyük iyiliklerden :)

cgokhans

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
151
İsim
Gökhan Topal
3 senedir Dyson V15 kullanan ve birçok alternatifini denemiş biri olarak diğerleri Dyson'un yanından geçemez. Submarine modelini önermem fakat Dyson V15 bir insanın kendine yapacağı en büyük iyiliklerden :)
Yaşa hocam

efyavas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Ercan Yavaş
Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.
dyson da var roborock da var. robot süpürge dyson yanında oyuncak kalır. ama gel gelelim her gün dysonla temizlik yapılmıyor, günlük pis için robotu çağırıyoruz hallediyor kendi başına.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,067,184
Üyeler
169,544
Son üye
Drop Candy
Top Bottom