- Konu Sahibi Konu Sahibi
Hoppala valla farkı iade de ne zaman baksam hiç daha ucuzu olmuyordu. Bunda bakmadan attım olaya bak.Alıntıyı görüntüle
Paramı geri istiyorum

Hoppala valla farkı iade de ne zaman baksam hiç daha ucuzu olmuyordu. Bunda bakmadan attım olaya bak.Alıntıyı görüntüle
Paramı geri istiyorum
Külüstür?aşırı kalitesiz bence dyson v12 ve submarine kulllanan arkadaşlarla bizim philips aqua trio 9k ile karşılastırdım cidden rezalet yani para veren net kültür kölesidir. birde üstüne daha ucuz kendisinide temizliyor. aşırı külüstür, ha kültür kölesi insanlar alabilir
yürüyen külüstür evet submarine daha doğru düzgün yerdeki pekmezi silemiyoKülüstür?
Şu ileri konusunda katılıyorum da gerisi abartı bir tepkiyürüyen külüstür evet submarine daha doğru düzgün yerdeki pekmezi silemiyo
ve sadece ileriye doğru kullanmak lazım geri götürünce ara sıra döküyo xD
Ben iki cihaızda kullanmadım evde robot süpürge tek başına yetiyor diye ama submarine videolarında sınıvıları çekmeyin ortalığı bastırdığı doğru belki başka ayarı vardır bilemem ama doğru diyor.Şu ileri konusunda katılıyorum da gerisi abartı bir tepki![]()
Sıvı çekmiyorum sıvı modelli olanı da almadım hocamBen iki cihaızda kullanmadım evde robot süpürge tek başına yetiyor diye ama submarine videolarında sınıvıları çekmeyin ortalığı bastırdığı doğru belki başka ayarı vardır bilemem ama doğru diyor.
Yaşa hocam3 senedir Dyson V15 kullanan ve birçok alternatifini denemiş biri olarak diğerleri Dyson'un yanından geçemez. Submarine modelini önermem fakat Dyson V15 bir insanın kendine yapacağı en büyük iyiliklerden![]()
dyson da var roborock da var. robot süpürge dyson yanında oyuncak kalır. ama gel gelelim her gün dysonla temizlik yapılmıyor, günlük pis için robotu çağırıyoruz hallediyor kendi başına.Aga onun en kralı bile bir işe yaramıyor ablam dünya para verdi philipsin 28k lık bir ürününü aldı hiçbir şey yapmıyor. Ve çok uzun sürüyor bende dyson v8 var bu forumdan görüp almıştım hatta indirimdeydi. 5 dkda süpürüp bitiriyorum.
Robot süpürge ancak mobilyaların yerden yüksek ve evinde halı yoksa işe yarayan bir şey.