Hepsi burada rezaleti

Leaden_Viever

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
619
Arkadaşlar merhaba ürün siparişi verdim Osmaniye de oturuyorum hepsijett gösterilen konumdan taşınmış ama internette konumu hala orası gözüküyor müşteri hizmetleri ile konuştum tam adam önemli bişe diyecekken adam yanlışlıkla yüzüme kapattı diye tahmin ediyorum geri ulaşmak istediğinde ulaşamadım ve aramadılar hepsijett in kendi şubesinden alıcaktım genelde evde olmuyorum yardım edin hepsijett müşteri hizmetleri ile görüştüm onlarda yerimi bilmiyoruz diyor iade etcem edemiyom

Uygulama üzerinde destek al müşteri temsilcisi ile yazışma gerçekleştir ürün hakkında

Yine arayın müşteri hizmetlerini veya Osmaniyeyi gezin bisikletle.

Yine arayın müşteri hizmetlerini veya Osmaniyeyi gezin bisikletle.
Hocam pek vaktim yok ama sanırsam gidip almıcam geri götürsünler parası geri iade oluyorsa ya hepsijett şubenin yerini bilmiyor kargo nerede onu nasıl bilecek

zaten magazadan teslimat yok diyorlar. geri gider paran iade olur

Rezaletlik bir durum yok. Zaten kargo teslimata çıktığında HepsiJet seni arar. Duruma göre uygun bir konuma bıraktırırsın veya iadesini istersin.

Rezaletlik bir durum yok. Zaten kargo teslimata çıktığında HepsiJet seni arar. Duruma göre uygun bir konuma bıraktırırsın veya iadesini istersin.
Hocam hepsiburadada yazdığına göre 3 gün içerisinde gidip şubeden alabilirsin yazıyor birde şube taşınmış ve yerini hepsijett dahi bilmiyor saçmalık bir daha hepsijett ile kargo sipariş etmem
gidip şubesinden alıcam yazmıştım ama okumamışsınız

Hocam hepsiburadada yazdığına göre 3 gün içerisinde gidip şubeden alabilirsin yazıyor birde şube taşınmış ve yerini hepsijett dahi bilmiyor saçmalık bir daha hepsijett ile kargo sipariş etmem
Okudum. Direkt 1.kişi yani kargo sizi aradığında bu durumu söylerseniz oda size konumu verir. Oradan teslim alabilirsiniz.

Max Osmaniye diyebilir miyiz :D

Geri