Prometheum
80+
- Reaksiyon skoru
- 4
Kodlar gg
Sizin Vp niz teslim edildi mi?
Benimde aynı durumbenim ki hala işlem aşamasın da gözüküyor iptal de edilmedi umarım gelir
ha kesin gönderirlermi hocamHepsiburada firma ile görüşmüş . firma yoğunluktan dolayı gönderemedik , göndermemiz bir haftayı bulabilir demiş.
Ben iptal etmek için aradım , müşteri hizmetleri dijital ürünlerde iptal gerçekleşmiyor dedi ben de ürün elime ulaşmadı hazırlanıyor aşamasın da olduğu için iptal etmek zorundasınız dedim. Sonra firma ile görüşmüş firma yoğunluktan dolayı iletemedim en geç 1 hafta sonra ileteceğiz demiş . Ben de firmanın sitesine baktım kendi sitesinde de kalmamış gözüküyor o yüzden yalan söylemiyorlar diye düşünüyorum. Bekliyeceğim ben.beyler göndermiyecekler herhalde müşteri hizmetlerini arayıp iptal mi etsek
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ha kesin gönderirlermi hocam
bende bekleyimBen iptal etmek için aradım , müşteri hizmetleri dijital ürünlerde iptal gerçekleşmiyor dedi ben de ürün elime ulaşmadı hazırlanıyor aşamasın da olduğu için iptal etmek zorundasınız dedim. Sonra firma ile görüşmüş firma yoğunluktan dolayı iletemedim en geç 1 hafta sonra ileteceğiz demiş . Ben de firmanın sitesine baktım kendi sitesinde de kalmamış gözüküyor o yüzden yalan söylemiyorlar diye düşünüyorum. Bekliyeceğim ben.
hayır925'LİK olanda sorun olmadı. Belki de çok almadığımdan ötürüdür.