Banada aynısını soyluyo t₺*₺*k geçiyoradamlara soruyorum ne zaman teslim edeceksiniz diye verdiği yanıt siparişlerime girip kodunuzu görebilirsiniz diyor
Bugün sonuçlanır dediler iptal edeceklerbakalım haftasonu da geçti daha ne bahane bulabilecekler
valla müşteri temsilcisi baya emin konuştu iptal olmayacak kodunuz gelecek diye ama hadi hayırlısı 106tlye 1850vp aldım 3 tane onlar geldi ama bu bi garip olduBanada aynısını soyluyo t₺*₺*k geçiyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bugün sonuçlanır dediler iptal edecekler
peki hepsiburada üzerinde teslim edildi mi yazıyoBana teslim edildi diye mesaj geldi ama hiç bişey yok
banada aynısını dediler bende 50 tl kupon verin iptali kabul edeyim dedim gönderdiler kuponu siparişide iptal ettilerBeni hepsiburada arada demin, firma ile irtibata geçemediklerini yanıtlarına geri dönüş alamadıklarını isterseniz iptalini gerçekleştirebileceklerini söylediler. Bende bi kaç gün daha bekleyelim dedim belki geri dönüş olur diye. Firmayada yaptırım uygulanacakmış arayan kişi öyle söyledi.
Yok ilk önce aramışlar sonra sms olarak mailinize gönderildi demişlerpeki hepsiburada üzerinde teslim edildi mi yazıyo