BatuhanTRR
80+
- Reaksiyon skoru
- 80
bir yiğidin denemesi lazımben katıldım kampanyaya valorant points veya steam cüzdan kodu alsam cashback den yararlanabilir miyim katılım şartlarında bundan bahsetmiyordu.
bir yiğidin denemesi lazımben katıldım kampanyaya valorant points veya steam cüzdan kodu alsam cashback den yararlanabilir miyim katılım şartlarında bundan bahsetmiyordu.
Dijital ürünlerde olmuyor bildiğim kadarıyla.ben katıldım kampanyaya valorant points veya steam cüzdan kodu alsam cashback den yararlanabilir miyim katılım şartlarında bundan bahsetmiyordu.
aga 200tl lik dijital kod alışverişi yaptım sen yazmadan önce umarım dijital oyun kodları da kampanyaya dahildir .dDijital ürünlerde olmuyor bildiğim kadarıyla.
Dahil değil. Zaten ne kadar hepsipapel geleceği sepette gözüküyor. Steam cüzdan kodu veya vp falan ekleyince hepsipapel çıkmıyor.aga 200tl lik dijital kod alışverişi yaptım sen yazmadan önce umarım dijital oyun kodları da kampanyaya dahildir .d
15-25 yaş arası yeni kullanıcılara ilk siparişinde 100TL'ye kadar %50 geri ödeme yapıyorşimdi bu kampanya ne işe yarıyor?
Düzeltiyorum teşekkürler15-25*
yok alıyon 1 hafta içinde geliyor sanırımben şimdi ürünü sepete ekledim fakat fiyatı düşmedi parayı cüzdana atıp mı alıyoruz