Hocam bendeki de 31 ağustosa kadar ss ini atar mısınız kampanyanınHepsiburada hakkında bilgim yok ama Vodafone 31 Ağustos'ta bitecek.
Mesaj halinde olan daha önceden kayıtlı olanlara, diğeri sanırım sonradan kayıt olsana oluyor.Hocam bendeki de 31 ağustosa kadar ss ini atar mısınız kampanyanın
hocam önceden kayıt oldum da sms bildirimi gelmedi nasıl açıcam sms bildiriminiMesaj halinde olan daha önceden kayıtlı olanlara, diğeri sanırım sonradan kayıt olsana oluyor.
100 birde 50 tllik steam kod aliyorsun birini 90a birini 40a satiyorsun ohh 80 tl karSelamlar dostlar bugün sizlere Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirim kampanyası ile 150 TL ve üstü bir ürünü 50 TL'ye almış olacaksınız.
Öncelikle Hepsiburada 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirimi anlatacak olursak :
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
@Mert Özkaya adlı arkadaşımız konusunda güzelce bahsetmiş ama özetlemek gerekirse :
Hesabın yeni olması şartı ile ilk siparişinizde sepete eklediğiniz 100 TL ve üzeri bir ürün 50 TL'ye düşüyor.
Vodafone Pay :
Vodafone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğuna 'Vodafone Pay'den size özel 50 TL HEDİYE!' şeklinde başlayan bir mesaj gelmiştir diye tahmin ediyorum.
Vodafone Pay uygulaması aracılığı ile bir kart oluşturuyorsunuz ve alışverişi bu kart ile gerçekleştirdiğinizde paranın 50 TL'si kartınıza geri geliyor.
Bu sayede ürünü 50 TL'ye almış oluyoruz.
Not : Vodafone Pay kampanyası gereği alacağımız ürünün minimum 150 TL olması gerekiyor ki Vodafone kampanyası 100 TL üzeri alışverişlere geri ödeme yapıyor sadece.
Not : 2 Kampanya yeni üyelere geçerli değildir. Çünkü kampanya sadece SMS'i alan kişilere geçerli. Yeni kayıtlı olan kişilere SMS gelemeyeceğine göre.
Uygulamada "Kampanyalar" kısmında gözükmez çünkü kişiye özel bir kampanyadır.
ŞİMDİDEN ÜRÜNLERİNİZ HAYIRLI OLSUN DOSTLAR !
Ben şimdi bunu https://www.hepsiburada.com/razer-b...spad-l-bundle-p-HBCV000009G8I6?magaza=GamemarSelamlar dostlar bugün sizlere Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirim kampanyası ile 150 TL ve üstü bir ürünü 50 TL'ye almış olacaksınız.
Öncelikle Hepsiburada 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirimi anlatacak olursak :
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
@Mert Özkaya adlı arkadaşımız konusunda güzelce bahsetmiş ama özetlemek gerekirse :
Hesabın yeni olması şartı ile ilk siparişinizde sepete eklediğiniz 100 TL ve üzeri bir ürün 50 TL'ye düşüyor.
Vodafone Pay :
Vodafone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğuna 'Vodafone Pay'den size özel 50 TL HEDİYE!' şeklinde başlayan bir mesaj gelmiştir diye tahmin ediyorum.
Vodafone Pay uygulaması aracılığı ile bir kart oluşturuyorsunuz ve alışverişi bu kart ile gerçekleştirdiğinizde paranın 50 TL'si kartınıza geri geliyor.
Not : Vodafone Pay kampanyası gereği alacağımız ürünün minimum 150 TL olması gerekiyor ki Vodafone kampanyası 100 TL üzeri alışverişlere geri ödeme yapıyor sadece.
Not : 2 Kampanya yeni üyelere geçerli değildir. Çünkü kampanya sadece SMS'i alan kişilere geçerli. Yeni kayıtlı olan kişilere SMS gelemeyeceğine göre.
Mesaj gelmeyenlere olmuyormuş hocam önceden kayıt olmak gerekiyormuş.Ben şimdi bunu https://www.hepsiburada.com/razer-b...spad-l-bundle-p-HBCV000009G8I6?magaza=Gamemar
702 TL'ye alabilir miyim acaba bu şekilde , vodafone pay ile ilgili mesaj gelmedi ama bana.
Hocam vodafone pay en son çok sıkıntılıydı şuan düzeldi mi mesela 100tl bakiye yüklesem alışveriş yaptıktan sonra kalan 50 tl yi farklı karta aktarmada veya çekmede sıkıntı çıkar mı?Selamlar dostlar bugün sizlere Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirim kampanyası ile 150 TL ve üstü bir ürünü 50 TL'ye almış olacaksınız.
Vodafone Pay :
Hocam önceden kayıt olmanız ve mesajın gelmesi gerekiyormuş.Hocam vodafone pay en son çok sıkıntılıydı şuan düzeldi mi mesela 100tl bakiye yüklesem alışveriş yaptıktan sonra kalan 50 TL yi farklı karta aktarmada veya çekmede sıkıntı çıkar mı?
Mesajım geldi vodafone pay yeni çıktığı zamanlarda kayıt olmuştum 10tl kodlar falan hep kaptımHocam önceden kayıt olmanız ve mesajın gelmesi gerekiyormuş.