Squex
80+ Silver
İkisi de değilAnlattıklarına en yakın bunlar. Bunlardan biri mi?
İkisi de değilAnlattıklarına en yakın bunlar. Bunlardan biri mi?
Öyle değil hocam.Şöyle mi yapmak gerekiyor tam anlamadım 150 liralık alışveriş yapacağız örneğin. O zaman 200 liralık alışveriş yapmamız gerekiyor, nasıl derseniz. Vodafone'den 150 lira harcamamız gerekiyor. Sepete 150 liralık eşya koyunca otomatik 50 lira indirim oluyor çünkü 100 liraya düşüyor, Vodafenede de 100 liralık alınca yüksek ihtimal 50 liralık geri ödeme olmaz
hocam yöntem her seferinde çalışıyorsa bayağı başarılı olmuş. Vay be dedim okurkenSelamlar dostlar bugün sizlere Vodafone Pay ve Hepsiburada'nın 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirim kampanyası ile 150 TL ve üstü bir ürünü 50 TL'ye almış olacaksınız.
Öncelikle Hepsiburada 100 TL üzeri alışverişe 50 TL indirimi anlatacak olursak :
🔥İndirim - !Hepsiburada'da 50TL İndirim Kampanyası!
Arkadaşlar Hepsiburada üzerinde bir kampanya mevcut ve bunu sizinle paylaşmak istedim İlk siparişe özel 250TL ve üzeri siparişte 50TL indirim uygulanıyor. Kampanya mobil uygulamaya özel. Sadece gerekenler daha önce alışveriş yapılmamış bir telefon numarası ve bir hesap. Kampanya ilk alışverişe...forum.donanimarsivi.com
@Mert Özkaya adlı arkadaşımız konusunda güzelce bahsetmiş ama özetlemek gerekirse :
Hesabın yeni olması şartı ile ilk siparişinizde sepete eklediğiniz 100 TL ve üzeri bir ürün 50 TL'ye düşüyor.
Vodafone Pay :
Vodafone kullanıcılarının büyük bir çoğunluğuna 'Vodafone Pay'den size özel 50 TL HEDİYE!' şeklinde başlayan bir mesaj gelmiştir diye tahmin ediyorum.
Vodafone Pay uygulaması aracılığı ile bir kart oluşturuyorsunuz ve alışverişi bu kart ile gerçekleştirdiğinizde paranın 50 TL'si kartınıza geri geliyor.
Bu sayede ürünü 50 TL'ye almış oluyoruz.
Not : Vodafone Pay kampanyası gereği alacağımız ürünün minimum 150 TL olması gerekiyor ki Vodafone kampanyası 100 TL üzeri alışverişlere geri ödeme yapıyor sadece.
ŞİMDİDEN ÜRÜNLERİNİZ HAYIRLI OLSUN DOSTLAR !
Evet 1 defa,Vodafone'un indirimini 1 defa mı kullanabiliyoruz? Yani yeni bir telefon numarası ile hesap açıp tekrar 50 TL indirimi elde edemez miyiz?
ben çok yanlış anlamışım o zaman, bu arada teşekkürler bayağı güzel oldu benim için.Öyle değil hocam.
Hepsiburada üzerinde 150 TL'lik bir ürün ekledik sepete 100 TL oldu bu cepte.
Vodafone'dan 50 TL iade almamız için yapacağımız alışverişin 100 TL ve üstü olması gerekiyor.
Ekledim hocam pek bilgim yoktu onun hakkında sağolun.Ben Vodafone Pay'in konusunu açmıştım aslında.
Kampanya yeni üyelere geçerli değildir. Çünkü kampanya sadece SMS'i alan kişilere geçerli. Yeni kayıtlı olan kişilere SMS gelemeyeceğine göre.
Uygulamada "Kampanyalar" kısmında gözükmez çünkü kişiye özel bir kampanyadır.
Lütfen bunları da ekleyelim konuya.