Kupon teknolojik ürünler için geçerli değilalıp iade edip kuponla tekrar alırsak stonks
yani eğer aldıktan sonra kupon geliyorsa tabi
dijital ürünler hariç diye gördüm nerde belirtiyor onuKupon teknolojik ürünler için geçerli değil
Satıcı hepsiburada olsunElimde S21Fe var hicbir çiziği yok, 9850 yazıyor. +2500üde veriyorsa iphone 13e gecmeyi dusunuyorum suanda ama o 2500 kısmını anlamadım bend edirek 9850 yazıyor +2500 kısmı nakitide secsem gelmedi
Satıcı hepsiburada hocam zaten ama +2500ü hala göremedimSatıcı hepsiburada olsun
O zaman kupon olraka tıkla sonra tekrar nakite tıkla gelmesi lazımSatıcı hepsiburada hocam zaten ama +2500ü hala göremedim
Satıcı hepsiburada olsada vermiyor +2500 ü.Satıcı hepsiburada olsun
Sepete ekle diyip sepete gidince 2500üde koydu bende şimdi. Ama aklımda şu soru var ben hekim olarak çalışıyorum. Bir tane telefonu var. Onu kargoyla gönderince uzun zaman telefonsuz kalcam. Bu konuda olmasa alacaktımda suanda kara kara düşünüyorum nasil yaparim diye.Satıcı hepsiburada olsada vermiyor +2500 ü.
Yok bende sepete ekleyincede gelmiyor. Sadece 1600 düşüyor.Sepete ekle diyip sepete gidince 2500üde koydu bende şimdi. Ama aklımda şu soru var ben hekim olarak çalışıyorum. Bir tane telefonu var. Onu kargoyla gönderince uzun zaman telefonsuz kalcam. Bu konuda olmasa alacaktımda suanda kara kara düşünüyorum nasil yaparim diye.
Dostum alacağın ürünü bulup altında faydalan var ordan görebilirsinBu tanıtım sayfasını nasıl geçip cihazı sorgulayabiliyoruz allah aşkına deliricem ben mi körüm?