Değerlendirmesi çok kötü kanka 1.8 almış
Değerlendirmesi çok kötü kanka 1.8 almış
Hangi rengini tercih edeceğimi bilemedim. Bir de masa kaliteli midir? Bilgisayar kasası ve monitör için kullanacağım.
kuzenim küçüğünü kullanıyor 3 kişi oturduk düşmedik sağlamHangi rengini tercih edeceğimi bilemedim. Bir de masa kaliteli midir? Bilgisayar kasası ve monitör için kullanacağım.
Atlantik Çam rengini sipariş verdim. Bakacağız artık.kuzenim küçüğünü kullanıyor 3 kişi oturduk düşmedik sağlam
ya ben iş yerinde felan öyle metin kırayım takılayım diye apu bir şey arıyorum sırf boş zamanda oynamak için yoksa o oyun ömrümüzü yedi söve söve yine dönüp oynuyoruz ya. dMetin2'mi en sevdiğim'di bir zamanlar sonrasında ekip dağıldı saldım
yok zaten tr oynanmaz artık tryi bırakalı 6 7 sene olacak günü birlik pvplere girip 2 3 skil vurup slot kessek yeter amaç zaman geçirmekPvp haricî oynamam ben oynarsam şayet
Anılar depreşti şuan klavye kulaklık yok bende olsa oynardık beraber istediğim ekipman indirime girmemişyok zaten tr oynanmaz artık tryi bırakalı 6 7 sene olacak günü birlik pvplere girip 2 3 skil vurup slot kessek yeter amaç zaman geçirmek