acaba sallanması varımıgüzel masa, bütçeyi denkleştirirsem alıcam a
Fazla olmadı temmuz sonunda aldım ,yer Pendik Kavakpınar valla. Hadi olsa olsa şimdi 600 olmuşturhocam 450 TL ye suntasını maliyet edemezsin
beyazı mı?
knk sallanması varmı sipariş edicem2 senedir falan kullanıyorum bu masanın 160lığını memnunum.
Kanka 1 senedir full evden çalışıyorum bunu kullanıyorum üzerine bilgisayarı vs koyduğunda sallanma olmuyor denecek kadar az 1k fiyata on numara masa daha şimdi arkadaşada aldırdım 160lığını net tavsiye ederim. Kargo bende problem olmamıştı bir tek kargoyada problem olmaması için dua etknk sallanması varmı sipariş edicem
Evet.beyazı mı?
çift monitör var 160 yeterli oolur herhaldeKanka 1 senedir full evden çalışıyorum bunu kullanıyorum üzerine bilgisayarı vs koyduğunda sallanma olmuyor denecek kadar az 1k fiyata on numara masa daha şimdi arkadaşada aldırdım 160lığını net tavsiye ederim. Kargo bende problem olmamıştı bir tek kargoyada problem olmaması için dua et
Valla durduğu yerde kullanırken bir sallanma yok. Elimle sallarsam öyle sallanıyor anca. Sallanıyor diye yorumlar da görüyorum da kurulumla mı alakalı şans işi mi bilemiyorum ben memnunum 2 senedir.knk sallanması varmı sipariş edicem
lekelenme sorunu oldum mu?Evet.