kargo sorun olmaz ise çok güzelvalla sayende ilk defa masa aldım güzel bir şey çıkarsa dua ederim
kargo sorun olmaz ise çok güzelvalla sayende ilk defa masa aldım güzel bir şey çıkarsa dua ederim
ihtiyacım yoktu ama almak istedim inşallah sağlam gelirkargo sorun olmaz ise çok güzel
Masa almakda iyimiş hocam h.ovalla sayende ilk defa masa aldım güzel bir şey çıkarsa dua ederim
valla sayende ilk defa masa aldım güzel bir şey çıkarsa dua ederim
buna gerçekten 1000 lira verdim deme . hiç mi yok etrafında mobilyacı felan bunun daha iyisini 450 liraya yaptırdım
knk nerden oturuyosun para verim yapsın banada geleyimbuna gerçekten 1000 lira verdim deme . hiç mi yok etrafında mobilyacı felan bunun daha iyisini 450 liraya yaptırdım
bir plakanın tanesi 1850 2500 arası dalgamı geçiyorsunbuna gerçekten 1000 lira verdim deme . hiç mi yok etrafında mobilyacı felan bunun daha iyisini 450 liraya yaptırdım
hocam 450 tl ye suntasını maliyet edemezsinbuna gerçekten 1000 lira verdim deme . hiç mi yok etrafında mobilyacı felan bunun daha iyisini 450 liraya yaptırdım
700 tl bende aldım bi mobilyacılara gidin sadece demir profili şuan 450 ye yapmazlar evimin hemen yanında marangoz varbuna gerçekten 1000 lira verdim deme . hiç mi yok etrafında mobilyacı felan bunun daha iyisini 450 liraya yaptırdım
2 senedir falan kullanıyorum bu masanın 160lığını memnunum.valla sayende ilk defa masa aldım güzel bir şey çıkarsa dua ederim
beyazı mı?2 senedir falan kullanıyorum bu masanın 160lığını memnunum.