Mobilde yeni hesaptan denedim yine olmadı.
Eski hesap yeni hesap hiçbirinde olmuyor.
Açtığınız yeni hesaba eklediğiniz telefon numarası zaten kullanımda mı?Yeni hesapta zaten
Mobilde yeni hesaptan denedim yine olmadı.
Eski hesap yeni hesap hiçbirinde olmuyor.
Açtığınız yeni hesaba eklediğiniz telefon numarası zaten kullanımda mı?Yeni hesapta zaten
Kampanyada suan bug var onceden sepete ekleyemenler kullanamiyor. Yarin tekrar deneyin.Mobilde yeni hesaptan denedim yine olmadı.
Telefon numarası eklemedim sanırımAçtığınız yeni hesaba eklediğiniz telefon numarası zaten kullanımda mı?
Yeni hesap bile olsa telefon numarası başına bir hak var kampanyalarda. Ama konu sahibi hiç koşul yok demiş.Telefon numarası eklemedim sanırım
E o daha iyiBen aradığımdada 3 farklı ürün almanız gerek dediler.
Hangi ürünün fiyatını ödeyeceğiz? İlginç bir cevap olmuş birazBen aradığımdada 3 farklı ürün almanız gerek dediler.
En ucuz olani belese geliyor.Hangi ürünün fiyatını ödeyeceğiz? İlginç bir cevap olmuş biraz
En çok hangisinin fiyatı ise o ödeniyor genellikle.Hangi ürünün fiyatını ödeyeceğiz? İlginç bir cevap olmuş biraz
En ucuz olanı fiyattan düşecek dedi. Onuda denedim hocam o zamanda kodu kabul etmedi. Var bir saçmalık.Hangi ürünün fiyatını ödeyeceğiz? İlginç bir cevap olmuş biraz
Onuda denedim hocam o zamanda kodu kabul etmedi. Var bir saçmalık.Hangi ürünün fiyatını ödeyeceğiz? İlginç bir cevap olmuş biraz