Sami Järvi
80+ Silver
maus 180 tl sanıyorum sorryMouse'un tanesi 100 TL 3 tane alinca 300 birisi belese geliyo 200 oduon nesini anlamion
maus 180 tl sanıyorum sorryMouse'un tanesi 100 TL 3 tane alinca 300 birisi belese geliyo 200 oduon nesini anlamion
Benim verdigim linkteki urunlerden yapiyorsunuz degil mi?Geçersiz indirim kodu diyor. Aynı mouse ekledim.
Keyif köşesi
Evet aorus m2 ekliyorum 3 tane kodu giriyorum geçersiz diyor.Benim verdigim linkteki urunlerden yapiyorsunus degil mi?
*Seçili ürünler3.ürünün fiyat sınırı nedir? Bedavaya binlerce liralık ürün verecek değiller.
Klavye yok, mama yok işime yarayacak hiç bir şey yok. Yine de mouse kampanyası baya iyi olmuş.İstediğiniz üründen 3 adet sepete ekledikten sonra "Hediye Çeki" kısmına "3AL2ODE" kodunu yazmalısınız. Keyifli alişverişler
Alıntıyı görüntüle
2 TL'lik ürün daha ekledikten sonra 200 TL'ye 20 TL kampanyasiyla birlikte Gigabyte mouse'un tanesi 60 TL'ye geliyor.
Aynen yanına da pc hediye etsinler kardeşim iyi vallabi sn bu ne demek tam anlamadım 3 maus alıyorsn 1 maus fiyatı mı veriyorsun
düzeltmeyi unuttum mausun 180 tl olduğunu sanmıştım bir an şaşkınlıkla yazdım zatenAynen yanına da pc hediye etsinler kardeşim iyi valla
al çay
Çayın neyini beğenmiyorsun illa reis kafana mı atacakal çay