Ckribrahim
Taç
- En İyi Cevap
- 1
Bunlar 6 aydır en düşük fiyat birdeFanlar bile uçmuş hocam.
Onlardan bana 3 adet daha lazım619₺'ye 3 tane ML120 PRO RGB almıştım daha bir ay önce
Evet indirim+düşmüş fiyat böyle ise 2 yıl sonra sanırım 2000 TL ye insanlar monitör yerine fan alacak.Bunlar 6 aydır en düşük fiyat birde
Sizin sayenizde almıştım. Fan'ın birini kontrolcüye bağladım daha sonra çıkartamadım öyle duruyorOnlardan bana 3 adet daha lazım![]()
Neden çıkartamadın ? Ve aldığın fan Corsair'in elindeki en sessiz fan.Sizin sayenizde almıştım. Fan'ın birini kontrolcüye bağladım daha sonra çıkartamadım öyle duruyor
Bilmiyorum çıkartamıyorum hatta konuda açtım. Bir tane Mod, Corsair Rgb Hub kontrolcüsüne bağlanan fanlarin çok zor çıktığını söyledi. Bende uğraşmadımNeden çıkartamadın ?
Yok la tırnağa bastır çek direkBilmiyorum çıkartamıyorum hatta konuda açtım. Bir tane Mod, Corsair Rgb Hub kontrolcüsüne bağlanan fanlarin çok zor çıktığını söyledi. Bende uğraşmadım
Foto atayım mı?
keşke param olsa alsam
Olmuyor, montajını yapacağım zaman sorun çıkarmaz diye düşünüyorumYok la tırnağa bastır çek direk![]()
Bir sağa kastır bir sola kastır direk çek korkma kontrolcünün orası gelmezOlmuyor, montajını yapacağım zaman sorun çıkarmaz diye düşünüyorumAlıntıyı görüntüle