HalilibrahimPrkn
80+
- Reaksiyon skoru
- 21
Merhaba hepsiburada dan Linux işletim sistemli Bi laptop aldım fakat bunu Windows 10 nasıl geçireceğini bilmiyorum bu konu hakkında bana yardım edermisiniz
Youtube a yaz rehberi varMerhaba hepsiburada dan Linux işletim sistemli Bi laptop aldım fakat bunu Windows 10 nasıl geçireceğini bilmiyorum bu konu hakkında bana yardım edermisiniz
Benim usb bellek de win 10 var ama rufus kullanmadan kurdum bir sorun olurmuUsb belleğe windows orijinal aracı ile başka bilgisayardan windows 10 yazdırıp sonrasında bilgisayarı o usb bellek ile boot etmen lazım gerisi kolay zaten.
Olmaz büyük ihtimal.Benim usb bellek de win 10 var ama rufus kullanmadan kurdum bir sorun olurmu
Sen sadece dosyayı atmışsındır, flash belleğe kurman lazım. (rufus kullanarak)Benim usb bellek de win 10 var ama rufus kullanmadan kurdum bir sorun olurmu
Bu yöntemle yapabilirsiniz.Merhaba hepsiburada dan Linux işletim sistemli Bi laptop aldım fakat bunu Windows 10 nasıl geçireceğini bilmiyorum bu konu hakkında bana yardım edermisiniz
Öyle olmaz , Rufus ile bootlaman gerekir.Benim usb bellek de win 10 var ama rufus kullanmadan kurdum bir sorun olurmu