Neler Yeni

🔥İndirim Hepsiburada Hummel %25 İndirim

MSI aşığıyimm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,105
İsim
Ali Batmaz

galeyanageldim

80+ Bronze
Arkadaslar yanlis anlamayin da hb nin bu indirimleri cok bos gercek indirim degiller. Gecen gun tlefona koruyucu alayim dedim spigen sepette indirim vardi. İndirimli hali 400tl idi. Siparis gectim 2 gun sonra indirim bitti urun fiyati 400e sabitlendi. Bunu gorur gormez tum siparisleri iptal ettim kanmayin bu indirimlere alacaginiz urunlerin fiyatlarina baska sitelerden de bakin

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
hocam hummel pişmanlıktır ayakkabısı alınmaz benden söylemesi

yusuftheayay

80+ Bronze
Arkadaslar yanlis anlamayin da hb nin bu indirimleri cok bos gercek indirim degiller. Gecen gun tlefona koruyucu alayim dedim spigen sepette indirim vardi. İndirimli hali 400tl idi. Siparis gectim 2 gun sonra indirim bitti urun fiyati 400e sabitlendi. Bunu gorur gormez tum siparisleri iptal ettim kanmayin bu indirimlere alacaginiz urunlerin fiyatlarina baska sitelerden de bakin
Evet hepsiburada bunu sıklıkla yapıyor indirimli fiyatı normal fiyatından yüksek olan ürünler bile gördüm ben bu yüzden sildim, artık kullanmıyorum.

HalfHead

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Semih Yarımbaş
Instagram
@semihyarimbas
Steam
HalfHead
Discord
HalfHead #1949
hocam hummel pişmanlıktır ayakkabısı alınmaz benden söylemesi

Hocam yıllardır (4 sene olacak neredeyse) Areolite 2 modelini kullandım ve aşırı rahattı, bir sıkıntısını görmemiştim. Ben çok beğendiğim için tekrar tekrar aldım. :) Sizde nasıl bir sıkıntı oldu merak ettim açıkçası.

Dahası  
Reaksiyon skoru
128
İsim
Emre Ayaz
Hocam yıllardır (4 sene olacak neredeyse) Areolite 2 modelini kullandım ve aşırı rahattı, bir sıkıntısını görmemiştim. Ben çok beğendiğim için tekrar tekrar aldım. :) Sizde nasıl bir sıkıntı oldu merak ettim açıkçası.
hocam ayakkabı ıslanan mukavva gibi dağıldı sen önceden almışsın bende eski hummel adına güvenip almıştım zaten gerçekten flo'nun garip markaları daha kaliteli olabilir
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam ayakkabı ıslanan mukavva gibi dağıldı sen önceden almışsın bende eski hummel adına güvenip almıştım zaten gerçekten flo'nun garip markaları daha kaliteli olabilir
ben ayakkabıyı geçen sene şubat-mart gibi aldım o zaman 550 lira felandı ayakkabı yazı bitirmedi

ben ayakkabıyı geçen sene şubat-mart gibi aldım o zaman 550 lira felandı ayakkabı yazı bitirmedi
ve birkaç tane farklı ayakkabım var onlarla birlikte giydim yani toplasan 50 kere giymişimdir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,031,979
Üyeler
163,588
Son üye
rizvan