Neler Yeni

HEPSİBURADA İLK SİPARİŞE 200TL'ye 100TL İndirim!!

xFxem

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
294
İsim
Cem
kullanılmamış tel nasıl bulacaz ? ananemin bile hb hesabı var

muratgullu

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
173
İsim
MURAT GÜLLÜ
Çok eski bir şey bilmeyen kullanmayan yoktur zaten.

A_TURAN_A

80+ Bronze
illa hiç hesap açılmamış bir telefon olmasına gerek yok ,aynı telefonla daha önceden açtıysanız ve uzun zaman geçtiyse yine oluyor. forumda paylaşılan bir klavye de görmüştüm hesabım olmasına rağmen açtım indirim uygulandı.

yeni hatta ihtiyacı olan varsa da 575 liralık yeni hat bimcell de 375 lira indirim de , kasım kampanyaları olacak 1 ay sonra çok indirimli fiyatlara diğer hatlara da geçebilirsiniz. hepsiburada,n11, getir , yemek sepeti , pazarama vs den yeni hesap açıp kuponları kulalnınca verdiğiniz paranın çok daha fazlasını kazanmış oluyorsunuz

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
207
İsim
Lütfü A
illa hiç hesap açılmamış bir telefon olmasına gerek yok ,aynı telefonla daha önceden açtıysanız ve uzun zaman geçtiyse yine oluyor. forumda paylaşılan bir klavye de görmüştüm hesabım olmasına rağmen açtım indirim uygulandı.

yeni hatta ihtiyacı olan varsa da 575 liralık yeni hat bimcell de 375 lira indirim de , kasım kampanyaları olacak 1 ay sonra çok indirimli fiyatlara diğer hatlara da geçebilirsiniz. hepsiburada,n11, getir , yemek sepeti , pazarama vs den yeni hesap açıp kuponları kulalnınca verdiğiniz paranın çok daha fazlasını kazanmış oluyorsunuz
1 ay içinde operatör değişimi oluyor mu? 3 ay beklemek gerekir diye biliyordum ben de netgsm taşıyacam. bir de bahsettiğin sitelerde elle tutulur kampanya hb ve n11de değil mi?

ginowhi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
67
İsim
Umut Y.
SmsOnay sitelerinden yapılabilir mi?

A_TURAN_A

80+ Bronze
1 ay içinde operatör değişimi oluyor mu? 3 ay beklemek gerekir diye biliyordum ben de netgsm taşıyacam. bir de bahsettiğin sitelerde elle tutulur kampanya hb ve n11de değil mi?
ben süre sınırı yok diye biliyorum bakmak lazım. kampanya da hepsinde var mesela trendyol yemek 120 lira veriyor , hepsiburada 200 e 100 veriyor ,n11 75 lira veriyor , getir de 100 lira veriyor diye biliyorum ,pazarama 150 lira alt limitsiz veriyor, yemeksepeti 120 liralık alt limitsiz kod kullanılabilir hopi akbank vs hep dağıtıyor yemek sepeti kodunu, migros yemek var mesela 100 lira alt limitsiz migros hemende de 400 e 100 veriyordu galiba yani her türlü parası çıkıyor bence. Birde bazı sitelere üye olurken felan kolay lık sağlıyor kendi hattınıza gereksiz sitelerden uygulamardan felan mesaj gelmemiş oluyor

Mefazzal

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
101
İsim
Zorlı
200/100 kupon istiyorsan getiralışveriş indir orada var

Top Bottom