samuraikek
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 601
Bana gelmemiş premiumu çıktığından beri kullanıyorum ayıp be
Geçerli olduğu ürün grubundaki linki buraya atma şansın varmı dostum?Alıntıyı görüntüle
Bana gelmiş, fakat 3 tane tanıdığım kişinin hesabı var geldi. 76TL'lik ürün alıyorsunuz 75TL indirim yapıyor Hepsiburada premium olunca kargo bedava oluyor. Ürün ücreti 1TL oluyor.
Sepete girince F5 atın orada çıkıyor 75TL indirim diye. Oradan uygulayın
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Atayım fakat her şeyde geçerli bu kupon.Geçerli olduğu ürün grubundaki linki buraya atma şansın varmı dostum?
Ben ilk kez premium üyesi olduğum için 1TL ye geldi premium.Kullanıp kullanmamayla pek ilgisi yok sanırım. En az 6 aydır kullanmadığım 3 hesaptan sadece birine gelmiş. Diğerindede %50 var.
Ama premium ücreti işi bozuyor. 45 TL indirim var diyelim. Teşekkürler haber için
Sepete girin orada gözükecek. Sepete rastgele bir ürün atın, işaretleyin sol kısımdan üste gözükecek eğer gözümkez ise F5 atın. Kuponlar kısmında gözükmüyor bu kupon.Siz lazım olan önemli kuponları nasıl görüyorsunuz
Benim kupon bölümü böyle hepsi gereksiz içinde 1 tane gerekli varsa da bulamıyorumAlıntıyı görüntüle
Genel olarak ben aradığımı da bulamıyorum burda saçma sapan kupon doluSepete girin orada gözükecek. Sepete rastgele bir ürün atın, işaretleyin sol kısımdan üste gözükecek eğer gözümkez ise F5 atın. Kuponlar kısmında gözükmüyor bu kupon.