sıfır bir hesapla mobilden satın alırsan 150 tl ye de 50tl yapıyor sürekli yeni hesap yeni telefon falan girersen olabilirHepsiburada 500 TL alışverişte 50tl indirim yapıyo 1den fazla yapılabilirmi
bilmiyorum hangi ürünü hangi satıcıdan hangi siteden aldıgına göre değişir ama hepsiburadanın kampanyasına göre 500tl üzeri 50tl hediye diyor3600 e ne kadar indirim olur
Baktıgıma gore 6 defa oluyo 6 hesap ve cihazmı lazımbilmiyorum hangi ürünü hangi satıcıdan hangi siteden aldıgına göre değişir ama hepsiburadanın kampanyasına göre 500tl üzeri 50tl hediye diyor
he tek seferde almayacaksan öyle olabilir ama aynı kredi kartı girdiğinde sorun cıkartır mı bilmiyorumBaktıgıma gore 6 defa oluyo 6 hesap ve cihazmı lazım
Tek seferde aynı kartlahe tek seferde almayacaksan öyle olabilir ama aynı kredi kartı girdiğinde sorun cıkartır mı bilmiyorum
En fazla 4 cihaz varhe tek seferde almayacaksan öyle olabilir ama aynı kredi kartı girdiğinde sorun cıkartır mı bilmiyorum
tek bir ürün alacaksan sadece 50tl indirim olurBaktıgıma gore 6 defa oluyo 6 hesap ve cihazmı lazım
6 telefon numarası bulman lazımTek degil 6 kez ayrı ayrı
bayramda çok büyük bir indirim vardı ama kaça kaçtı hatırlamıyorum200 TL yapabiliyom en fazla daha buyuk kampanya gelirmi