yok gerçek değildir o yarın ve ya ertesi gün kargon gelirHepsiburada premium um olmasına rağmen kargoya 23 kasımda verilecek 25 kasımda teslim edilecek diyor normal değil bence
rezalet resmen 2 hafta nedir yasal olarak 14 gün süreleri var ama sanmıyorum 1.haftada çıkar çok yoğunluk var anlaşılan benim de 1 haftadır kargolarım geç geliyor.Hepsiburada premium um olmasına rağmen kargoya 23 kasımda verilecek 25 kasımda teslim edilecek diyor normal değil bence
kargoya verilmiş 3 4 saat önce sen ara SOR istiyosan abi . ben kimseyi aramadım bekledim sadeceBenzer bir durum bende de mevcut. 7'sinde sipariş verdim, 16'sında kargoya verilecek 20'sinde teslim edilecek diyor. HepsiJET bide. Güya
rezalet resmen 2 hafta nedir yasal olarak 14 gü gün bu gün
2 hafta içinde vermezlersen ne yapıcam 13n süreleri var ama sanmıyorum 1.haftada çıkar gün bu günçok yoğunluk var anlaşılan benim de 1 haftadır kargolarım geç geliyor.
14 günde vermezlerse ne yapmalıyım 13. gün bu günrezalet resmen 2 hafta nedir yasal olarak 14 gün süreleri var ama sanmıyorum 1.haftada çıkar çok yoğunluk var anlaşılan benim de 1 haftadır kargolarım geç geliyor.
Hocam hepsiburada tutarsız ama erken geliyor , 1 Hafta sonra gelecek olan PSU ve Anakart 2 Günde geldi.rezalet resmen 2 hafta nedir yasal olarak 14 gün süreleri var ama sanmıyorum 1.haftada çıkar çok yoğunluk var anlaşılan benim de 1 haftadır kargolarım geç geliyor.