G GOTEDOMA0 80+ Katılım 24 Şubat 2021 Mesajlar 140 Reaksiyon skoru 30 24 Ocak 2022 #1 Arkadaşlar hepsiburada alışveriş kredisi ile laptop almayı düşünüyorum ama alışveriş kredisi nedir ? Kisaca açıklayabilir misiniz ?
Arkadaşlar hepsiburada alışveriş kredisi ile laptop almayı düşünüyorum ama alışveriş kredisi nedir ? Kisaca açıklayabilir misiniz ?
Perfectshot06 Moderatör Katılım 4 Ocak 2021 Mesajlar 25,264 Reaksiyon skoru 17,972 24 Ocak 2022 #2 GOTEDOMA0 yazmış: Arkadaşlar hepsiburada alışveriş kredisi ile laptop almayı düşünüyorum ama alışveriş kredisi nedir ? Kisaca açıklayabilir misiniz ? Devamı için tıklayın... Bildiğiniz kredi hocam. Bankalar veriyor. Her ay bankaya kredi borcu ödüyorsunuz. Banka size nakit veriyor tutarı.
GOTEDOMA0 yazmış: Arkadaşlar hepsiburada alışveriş kredisi ile laptop almayı düşünüyorum ama alışveriş kredisi nedir ? Kisaca açıklayabilir misiniz ? Devamı için tıklayın... Bildiğiniz kredi hocam. Bankalar veriyor. Her ay bankaya kredi borcu ödüyorsunuz. Banka size nakit veriyor tutarı.