Neler Yeni

Hepsiburada Note 9 pro

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol
O zaman Realme 7 alın veya Realme 8 bekleyin.
Sınavlar yaklaşıyor telefondan giricem almam lazım realme 7 yi beğenmedim :(
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hayır, almayın. Eski kasalarında kronik olarak toz problemi bulunuyor ve rezalet bir yazılıma sahip. Bütçeniz artarsa batarya ve kamera için Samsung Galaxy M51 ama kaba, taşıması zor olan bir cihaz. Hızlı şarj, performans, Super AMOLED ve stereo hoparlör için Realme 7 Pro. Tasarım, hafiflik ve kamera içinse Oppo Reno 4 tercih edebilirsiniz. Bütçeniz artmazsa Realme 7 alın veya Realme 8 bekleyin derim.
Ne gibi toz sorunu kankam aydınlat beni

Assistive

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Hocam Xiaomi'nin ara sürümleri kötü çıkıyor bazen onun dışında problemi yok yazılımın stabil olanlardan birinde kalırsanız , bug dolu güncellemeler çıktığında sorun olmuyor tek dezavantajı her önüne gelen güncellemeyi indirmemek araştırmak

Ayrıca realme 7 renkleri fazla patlatıyor bence X3 kamerası daha iyi
Videoya bakarsanız MIUI 12'nin arka plan belleği tutmaktan bile aciz bir yazılım olduğunu görebilirsiniz. Kağıt üzerinde Xiaomi Poco X3 gerçekten çok iyi bir cihaz ama sezgisel, güzel, hafif bir yazılıma sahip olmadığından dolayı kağıt üzerindeki değerlerin hiçbir anlamı kalmıyor.

realmw 12nm olduğu için ileri dönük değil ilerde başlar ısınmsys
Argümanınız nedir?

Sınavlar yaklaşıyor telefondan giricem almam lazım realme 7 yi beğenmedim :(

Ne gibi toz sorunu kankam aydınlat beni

Tabii. :) Yeni kasa ile sorun düzeltildi diye biliyorum.

Avolay

80+ Gold
Videoya bakarsanız MIUI 12'nin arka plan belleği tutmaktan bile aciz bir yazılım olduğunu görebilirsiniz. Kağıt üzerinde Xiaomi Poco X3 gerçekten çok iyi bir cihaz ama sezgisel, güzel, hafif bir yazılıma sahip olmadığından dolayı kağıt üzerindeki değerlerin hiçbir anlamı kalmıyor.

Argümanınız nedir?

MIUI arka plan belleği tutamıyor demenize sebep olan videoyu zaman ayarlı atar mısınız?

Avolay

80+ Gold

Avolay

80+ Gold

Gökhan61

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Gökhan Yıldırım
İlgilendiği Kategoriler
Futbol

Argümanınız nedir?

Sana çok teşekkür ederim yardımların için öyle absürt hızlara ihtiyacım yok fazla oyuncu değilim instagram okul vs. Takılıyorum sd720g çook raat yeter diye düşünüyorum

Avolay

80+ Gold
Tamamen sizin kararınız, ben Realme 7 tercih ederdim.
Seviyorum seni :D telefonlarda genelde zıt fikirlerimiz var ancak saygı çerçevesinde konuşuyoruz.
Ben X3 alırdım , hayırlı olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,060,622
Üyeler
168,468
Son üye
bruskcan
Top Bottom