TheburuQ 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 752 Reaksiyon skoru 206 5 Ağustos 2025 #1 Kartımda para var. kullanıma açık ve int harcamalarına açık. Fakat sipariş onayla diyince hata veriyor.
Kartımda para var. kullanıma açık ve int harcamalarına açık. Fakat sipariş onayla diyince hata veriyor.
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 17,978 Reaksiyon skoru 8,178 5 Ağustos 2025 #2 TheburuQ yazmış: Kartımda para var. kullanıma açık ve int harcamalarına açık. Fakat sipariş onayla diyince hata veriyor. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekle/Değiştir yazıyor ya değiştire tıklayıp tekrar doğru bir biçimde kart bilgilerini gir dene.
TheburuQ yazmış: Kartımda para var. kullanıma açık ve int harcamalarına açık. Fakat sipariş onayla diyince hata veriyor. Alıntıyı görüntüle Devamı için tıklayın... Ekle/Değiştir yazıyor ya değiştire tıklayıp tekrar doğru bir biçimde kart bilgilerini gir dene.
TheburuQ 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 752 Reaksiyon skoru 206 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #3 Bünyamina yazmış: Ekle/Değiştir yazıyor ya değiştire tıklayıp tekrar doğru bir biçimde kart bilgilerini gir dene. Devamı için tıklayın... Hem pc'den hem mobilden denedim. Olmadı.
Bünyamina yazmış: Ekle/Değiştir yazıyor ya değiştire tıklayıp tekrar doğru bir biçimde kart bilgilerini gir dene. Devamı için tıklayın... Hem pc'den hem mobilden denedim. Olmadı.
Bünyamina 80+ Platinum Katılım 6 Şubat 2022 Mesajlar 17,978 Reaksiyon skoru 8,178 5 Ağustos 2025 #4 TheburuQ yazmış: Hem pc'den hem mobilden denedim. Olmadı. Devamı için tıklayın... Canlı desteğe ulaşıp sorununu belirt. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
TheburuQ yazmış: Hem pc'den hem mobilden denedim. Olmadı. Devamı için tıklayın... Canlı desteğe ulaşıp sorununu belirt. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum.
TheburuQ 80+ Bronze Katılım 24 Mayıs 2020 Mesajlar 752 Reaksiyon skoru 206 5 Ağustos 2025 Konu Sahibi Konu Sahibi #5 Bünyamina yazmış: Canlı desteğe ulaşıp sorununu belirt. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Pek yardımcı olmadılar. Hatanın sebebini söylediler. Fakat söyledikleri hata benim yaptığım işlemle ilgili değil. Sonrasında sorun daha çözülmeden görüşmeyi sonlandırdılar.
Bünyamina yazmış: Canlı desteğe ulaşıp sorununu belirt. Yardımcı olurlar diye düşünüyorum. Devamı için tıklayın... Pek yardımcı olmadılar. Hatanın sebebini söylediler. Fakat söyledikleri hata benim yaptığım işlemle ilgili değil. Sonrasında sorun daha çözülmeden görüşmeyi sonlandırdılar.