GirayHan
80+ Platinum
aidat durumu nasıl ?Bilmiyorum ben başvurdum onaylandı bakalim ne zaman gelir kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga be
aidat durumu nasıl ?Bilmiyorum ben başvurdum onaylandı bakalim ne zaman gelir kart
Mesaj otomatik birleştirildi:
Aga be
yazdığını görünce benim de aklıma geldi ben de almıştım harbi nolcakUcuza geliyor diye 1 yıllık premium aldım şimdi bu kartın premium işi nasıl olucak.
aidat durumu nasıl ?
Kart ücreti var gencolar 6 ay sonra detayları öğrenın ondan sonra başvurun
sagol dostum bilgi için başvurdum bakalımOnline Kredi Kartı Başvurusu | Yapı Kredi
Bankaya gitmeden, anında online kredi kartı başvurusu yapmak ister misiniz? Hemen tıklayın, Yapı Kredi'den kredi kartınız kapınıza gelsin!www.yapikredi.com.tr
Bu sayfada en altında aidat yoktur yazıyor dijital için ama fiziki için bulamadim
Peşin fiyata taxit var mı bu kartaDetaylar: https://app.hb.biz/AceWX0h3wsor
Bu kart ile 1 ayda 1 müşteri en fazla 3500₺'ye kadar iade alınabiliyormuş alışverişlerden,
KARTINIZI ALIP HESABA TANIMLAYINCA Premium 1 YIL ÜCRETSİZ VERİYOR;
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu güzel haberi vermek için mi kayıt oldun.666 TL aidat varmış.
Yıllık aidat almıyorsa çok iyi. Garanti 375₺ aldı mesela benden.
Benim garanti kart limitim yüksek olduğu için bana diğer bankalar 0 limitli kart veriyor. Aynısı bunda da geçerli olur mu acaba? Yani buna başvursam, yine sıfır limitli kart mı çıkar acababenim de kart limitlerim yüksek ama bana enpara 87.500 liralık limit tanımladı. Trendyol kart çıkarttım ortak limit oluyor. Bunda öyle olur mu bilmiyorum.