Alacağın laptop taksit seçeneklerinde 12 peşin yazıyorsa alabilirsin.merhabalar 25k bandında taksıtle laptop alacagım bu world kartı cıkarsam hb den alabılır mıyım pesın fıyatına 12 taksıtle alan kullanan var mı bu kartı ? yardımcı olur musunuz
ben kullanıyorum kart aidatı mevcut bunun bilgisini de vereyim 500 liradan aşağı değildi hatırladığım kadarı ile. Bir de kartı çıkartıcaksınız fakat size ne kadar limit vereceklerini bilemezsiniz direkt olarak 25k-30k limit vermezler bence. Benim görüşüm bu yönde.merhabalar 25k bandında taksıtle laptop alacagım bu world kartı cıkarsam hb den alabılır mıyım pesın fıyatına 12 taksıtle alan kullanan var mı bu kartı ? yardımcı olur musunuz
adama limit verecekleri de meçhul hocam 12 taksite sonra bakar limit daha öncelikliAlacağın laptop taksit seçeneklerinde 12 peşin yazıyorsa alabilirsin.
Evet önce alması sonra bu şekilde araştırması gerekir. Kartın avantajları çok. Taksit seçenekleri iyi. İhtiyacı varsa eğer güzel limit verirlerse illaki güzel taksit bulur laptoplarda.ben kullanıyorum kart aidatı mevcut bunun bilgisini de vereyim 500 liradan aşağı değildi hatırladığım kadarı ile. Bir de kartı çıkartıcaksınız fakat size ne kadar limit vereceklerini bilemezsiniz direkt olarak 25k-30k limit vermezler bence. Benim görüşüm bu yönde.
Mesaj otomatik birleştirildi:
adama limit verecekleri de meçhul hocam 12 taksite sonra bakar limit daha öncelikli
Kartsız 12 taksit yazıyor hocamAlacağın laptop taksit seçeneklerinde 12 peşin yazıyorsa alabilirsin.
Tesekkur ederım almam ıcın lımıtın olması lazım degıl mı ? Babamın ustune cıkartacagım para hazır 25k ama taksıtle almak ıstıyoruz lımıtı nereden ogrenbılırımben kullanıyorum kart aidatı mevcut bunun bilgisini de vereyim 500 liradan aşağı değildi hatırladığım kadarı ile. Bir de kartı çıkartıcaksınız fakat size ne kadar limit vereceklerini bilemezsiniz direkt olarak 25k-30k limit vermezler bence. Benim görüşüm bu yönde.
adama limit verecekleri de meçhul hocam 12 taksite sonra bakar limit daha öncelikli
Kartsız 12 taksit yazıyor hocam
Tesekkur ederım almam ıcın lımıtın olması lazım degıl mı ? Babamın ustune cıkartacagım para hazır 25k ama taksıtle almak ıstıyoruz lımıtı nereden ogrenbılırım
Leptop linki at bakıyım ben 12 taksit var
Acer Nitro 5 Intel Core I5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050-6GB DOS 15.6" 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.00DLeptop linki at bakıyım ben 12 taksit var mı
Acer Nitro 5 Intel Core I5-12450H 16GB 512GB SSD RTX4050-6GB DOS 15.6" 144 Hz Taşınabilir Bilgisayar NH.QLZEY.00D
https://app.hb.biz/3eeRoJSxc2z5 bu hocam
Kral bu dedıgımız kart ile mı. ? Cok tesekkurler
EvetKral bu dedıgımız kart ile mı. ? Cok tesekkurler