Neler Yeni

Hepsiburada Premium Karaktersizliği

Transcontinental

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
642
İsim
Mahir
Geçem ayın 7'sinde hepsiburada premium almıştım. Bu ay devam ettirmeyi düşünmüyordum, kafasına göre para çekemesin diye papara kartı kaydetmiştim. Bugün yt premium ödemem için para yükledim bildirim geldi: "Hepsiburada Premium 39tl ye yenilenmiştir" diye. Ulan karaktersiz herifler premium alırken telefondan alabiliyorsun ama iptal etmeye gelince sadece pc den + yenilenme tarihi 1 hafta geçmiş hala niye çekmeye çalışıyorsun? Günümüzde 39tl para değil evet ama bu bildiğiniz resmiyette soygun değil ama gerçek hayatta soygun. Muhtemelen bu sistemden kar böyle yapıyorlar: unutanlar ve iptal etmeye üşenenlerden. Bana kalırsa kesinlikle yasal olmaması lazım böyle bir uygulamanın ama Tr de yaşıyoruz. Bu hareketinden sonra Hb dan çöp dahi almam.

GPiro

80+ Platinum
kartı acık unutan sensin kankam yada iptal edeceksin cekmeye her turlu calısıyor babamın kartı kapalıydı 50 kere cekmeye calısmıstı suc sende

Dahası  
Reaksiyon skoru
117
İsim
Abdullah Kemal Güzel
kartı acık unutan sensin kankam yada iptal edeceksin cekmeye her turlu calısıyor babamın kartı kapalıydı 50 kere cekmeye calısmıstı suc sende
kartı açık unutmuşsun ne demek. nerden nasıl kapatılıyor

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,076,647
Üyeler
171,073
Son üye
yeniler
Top Bottom