HEPSİBURADA REZİLLİĞİ!

ilkersssuygun

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
76
ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ HEPSİ******* ÜRÜN SATIN ALDIM KASIM İNDİRİMLERİNDEN BOZUK ÇIKTI ÜRÜN STOKTA KALMADI BANA DEĞİŞİM YAPALIM DEDİLER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE GÖRÜŞTÜRDÜLER DEĞİŞİM YOK İADE VAR DEDİLER DEĞİŞİME İKNA ETTİRDİM ZORLADIM TÜKETİCİ HAKEMİYETİ VS DEDİM VE TAMAM DEĞİŞİM İÇİN TALEP AÇTIM DEDİ İLK BAŞTA DEĞİŞİM DİYE BİRŞEY YOK DEDİ SONRA DEĞİŞİM İÇİN AÇTIM DEDİ ÜRÜN KALMAMIŞ KUPON VERELİM DEDİLER ŞİMDİDE ÜRÜN SATIŞTA OLMADIĞI İÇİN KUPON VEREMEYİZ CART CURT DİYORLAR UYGUNA KASIM İNDİRİMLERİNDEN AŞIRI UYGUNA ALDIĞIM ŞEY ELİME GELİYOR BOZUK ÇIKIYOR DEĞİŞİM TALEBİ AÇILIYOR VE İADE EDİLİYOR PARA YATIYOR REZİLLİĞE BAK NE KUPON NE BİRŞEY VERİYOLAR REZİL REZİL ŞİRKET

ARKADAŞLAR DEDİĞİM GİBİ HEPSİ******* ÜRÜN SATIN ALDIM KASIM İNDİRİMLERİNDEN BOZUK ÇIKTI ÜRÜN STOKTA KALMADI BANA DEĞİŞİM YAPALIM DEDİLER MÜŞTERİ TEMSİLCİSİYLE GÖRÜŞTÜRDÜLER DEĞİŞİM YOK İADE VAR DEDİLER DEĞİŞİME İKNA ETTİRDİM ZORLADIM TÜKETİCİ HAKEMİYETİ VS DEDİM VE TAMAM DEĞİŞİM İÇİN TALEP AÇTIM DEDİ İLK BAŞTA DEĞİŞİM DİYE BİRŞEY YOK DEDİ SONRA DEĞİŞİM İÇİN AÇTIM DEDİ ÜRÜN KALMAMIŞ KUPON VERELİM DEDİLER ŞİMDİDE ÜRÜN SATIŞTA OLMADIĞI İÇİN KUPON VEREMEYİZ CART CURT DİYORLAR UYGUNA KASIM İNDİRİMLERİNDEN AŞIRI UYGUNA ALDIĞIM ŞEY ELİME GELİYOR BOZUK ÇIKIYOR DEĞİŞİM TALEBİ AÇILIYOR VE İADE EDİLİYOR PARA YATIYOR REZİLLİĞE BAK NE KUPON NE BİRŞEY VERİYOLAR REZİL REZİL ŞİRKET
ne aldın reis

şarj başlığı aldım spigen marka ve bana bu sıralar çok yaşadıklarını ağzından kaçırdı tekrar etmesini söyyledim yaşanabiliyor tarzı konuştu böyle inat gıcık konuşmaları beni tilt etti ucuz birşeyde olsa başka ürünü alsam yine aynısını yapıcaklar yani küçük ürün büyük ürün farketmez

Adamlar olayı izah etmiş, ellerinde olmadığını belirtip para iadesi talep etmişler. Daha ne yapmalarını bekliyorsun?

hepsiorada olmasın o ben hepsiburada ile sıkıntı yaşamadım

hayır benim tilt olduğum şey spigen marka kupon verebilir belki adamlar bir sürü bozuk ürün vardı adamlar deneyin olmazsa ister iade ister değişim yaparız dediler başlık kablo söyledim ve hepsini denedim olmadı tekrar arattırdım temsilciye bağlan diyerek sonra değişim yapmoyoruz dediler ısrar edici dille siz ilk değişim var diyorsunuz sonra yok diyorsunuz dedim sonradan konuyu çevirdi tamam değişim talebi pluşturdum dedi tamam eyw sonra aradı ilgilenen temsilci oda iade olarak oluşturulmuş dedi biz değişim yapmıyoruz dedi al işte düş tongaya hiçbiri hiçbirşeyi bilmiyor kadın konuşurken bile biz bu sorunları bu ara çok yaşıyoruz tarzı konuştu kesin benim modele geldi satışı kaldırıldı ve Kasım indirimi bitiyor ucuza çekmişim kablo ve adaptörü bana ne spigen hepsi burada satıcılı kupon veriyorlar gerekiyorsa üstünü veriyim bana versinler gene uyguna gelicek şekilde ama sinir eden şey ürüne değişim var dersen sana güvenirim başka yerden söylemem dimi zaten iade olcağını bilsem paranın yatcağını amazondan alırdım en çok ilgi alaka gösteren amazondur net

hayır benim tilt olduğum şey
Abartıyorsun kardeşim. Olumsuz bir durum her zaman yaşanabilir. Adamlar senin paranı mı geri vermedi? Ne bu yaygara? Kendi kendine rollenip CAPS açıp yazmış bir de. :D Sanki 100k'ya iPhone aldı da onun derdine düştü. IBAN at ben vereyim paranı nedir bu yani?

Abartıyorsun kardeşim. Olumsuz bir durum her zaman yaşanabilir. Adamlar senin paranı mı geri vermedi? Ne bu yaygara? Kendi kendine rollenip CAPS açıp yazmış bir de. :D Sanki 100k'ya iPhone aldı da onun derdine düştü. IBAN at ben vereyim paranı nedir bu yani?
komedisin kardeşim ben rezilliği paylaşıyorum burada mesela itopyadan ürün alırken kalmayınca üstünü ben veriyorum diyorumki üstünü veriyim değil mi sana 2 katını atıyim sus kardeşim

komedisin kardeşim ben rezilliği paylaşıyorum burada mesela itopyadan ürün alırken kalmayınca üstünü ben veriyorum diyorumki üstünü veriyim değil mi sana 2 katını atıyim sus kardeşim
Rezillik değil bu. Gayet olağan bir durum. :D Firmalarda çalışan herkesin robot olduğunu falan mı sanıyorsun? Zeka küpü seni.

Bro adam profilime girip eski yanıtladığım konulara verdiğim cevapları alıntılayarak, kendini tatmin etmeye çalışıyor. Sana da yapmıştır bence :ROFLMAO:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

Forum istatistikleri

Konular
1,169,247
Üyeler
185,695
Son üye
EtherN4T
Geri