HEPSİBURADA REZİLLİĞİ!

Bro adam profilime girip eski yanıtladığım konulara verdiğim cevapları alıntılayarak, kendini tatmin etmeye çalışıyor. Sana da yapmıştır bence :ROFLMAO:
reis içerlemişsin sanki 1 tane konu gördüm cevapladım hep böyle agresif misin acaba sinirlenip çıkışa mı çağırıcaksın hahaha burda laf atacağına konu hakkında konuşursan yaratıcı olabilir düşünceleri alıyim buraya iftiralarını değil
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

denk gelmişse benim sorunum değil burası kos koca forum

Hayırlısı budur belki al iadeyi geç. Ben de aldım spigen 30w küçük olandan geçen mayısta, bozuk değildi ama ısınıp ses çıkarıyordu kullanmayı bıraktım. Spigen şarj aleti işini beceremiyor bence.

Hayırlısı budur belki al iadeyi geç. Ben de aldım spigen 30w küçük olandan geçen mayısta, bozuk değildi ama ısınıp ses çıkarıyordu kullanmayı bıraktım. Spigen şarj aleti işini beceremiyor bence.
bence o modelde bi sıkıntı var sizdekinin aynısını aldım ve ürün piyasadanda kalktı küçük 30 wattlık hiçbiryerde satılmıyor iki uç girişli küçük şarj adaptörü bende gittim 65 wattlık amazondan aldım spigenin

komedisin kardeşim ben rezilliği paylaşıyorum burada mesela itopyadan ürün alırken kalmayınca üstünü ben veriyorum diyorumki üstünü veriyim değil mi sana 2 katını atıyim sus kardeşim
kardesim ergen ergen esmene gerek yok adamlar zaten yapabilicekleri seyleri yapmislar ne caz yapiyorsun millete. ne bekliyorsun sirketi senin uzerine mi yapsinlar birde.

kardesim ergen ergen esmene gerek yok adamlar zaten yapabilicekleri seyleri yapmislar ne caz yapiyorsun millete. ne bekliyorsun sirketi senin uzerine mi yapsinlar birde.
bad boya benziyor gibisiniz konuyla alakalı düşüncen varsa yaz yoksa yeni konu aç derim

Eğer satışta olup sana vermeseler sorun olurdu ama stok yoksa ne yapabilirler.

Eğer satışta olup sana vermeseler sorun olurdu ama stok yoksa ne yapabilirler.
Hepsiburada satıcılı spigen marka kupon verebilirler diye düşünüyorum aldığım yer Hepsiburada satıcılıydı ve amazonda ise Amazon satıcılı ise bu şekilde destek veriyorlar kupon veriyorlar bu tarz durumlarda

Hepsiburada satıcılı spigen marka kupon verebilirler diye düşünüyorum aldığım yer Hepsiburada satıcılıydı ve amazonda ise Amazon satıcılı ise bu şekilde destek veriyorlar kupon veriyorlar bu tarz durumlarda
Malesef yapmıyorlar 50 100tl Hepsipay bakiyesi veriyorlar sadece

Malesef yapmıyorlar 50 100tl Hepsipay bakiyesi veriyorlar sadece
keşke onuda yapsalar benim sitemim şimdi bir ürün alıyorsun ucuz pahalı farketmez normal ile arasında %30 kadar indirim var ve şarj aletin eksik ama sana lazım ve uyguna buldun aldın sonra satıcıya güvenip başka bir şarj aletine bakmazsın dimi ve Kasım indirimleri biter ben başka bir sitedende alabilirdim ama tecrübe oldu sonra müşteri temsilcileri değişim diyo tamam ürün yok ama bari kupon verin telafi edicek bir şey yapın ben amazondan aldım şimdi indirim + kuponla beraber daha iyi olduğunu düşünüyorum ama bu yaptıkları çok saçma ürün ya da para değil o fırsatta ben güvenip alıyorum bozuk geliyor sitemim o insan bi kupon desteği falan müşteri kaybetmeme ye çalışır zaten hergün tonla veriyorlar kupon

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,169,190
Üyeler
185,689
Son üye
arfi
Geri