Neler Yeni

Hepsiburada Samsung Türkiye

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Arkadaşlar bugün Samsung Odyssey G7 monitörünü satın alacaktım. Dün fiyatına baktığımda Media Markt da 5.500 TL'ydi fakat şu at 6.999 TL'ye çıkartmışlar. Ne yazık ki dün almayıp bugüne bıraktığım için çok pişmanım. Bugün de 1.500 TL fazla vermemek adına Hepsiburada dan 5.950 TL!ye yani 450 TL fazlasına satın aldım. Ama aklıma takılan bir soru var.

1619424704353.png

Bakın burada satıcı kısmında Samsung Türkiye yazıyor fakat ödeme kısmında DRK Aksesuar yazıyor.

1619424760269.png

Samsungun kendi resmi mağazasından mı aldım yoksa ismini "Samsung Türkiye" yapmış farklı bir satıcıdan mı?

Prof ESL

80+ Gold
En İyi Cevap
2
Arkadaşlar bugün Samsung Odyssey G7 monitörünü satın alacaktım. Dün fiyatına baktığımda Media Mark da 5.500 TL'ydi fakat şu at 6.999 TL'ye çıkartmışlar. Ne yazık ki dün almayıp bugüne bıraktığım için çok pişmanım. Bugün de 1.500 TL fazla vermemek adına Hepsiburada dan 5.950 TL!ye yani 450 TL fazlasına satın aldım. Ama aklıma takılan bir soru var.

Alıntıyı görüntüle
Bakın burada satıcı kısmında Samsung Türkiye yazıyor fakat ödeme kısmında DRK Aksesuar yazıyor.

Alıntıyı görüntüle

Samsungun kendi resmi mağazasından mı aldım yoksa ismini "Samsung Türkiye" yapmış farklı bir satıcıdan mı?
Samsung'un resmi kendi ürünü sadece satıcısı farklı ama hiçbir sorun olmaz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yani garanti için ile ilgili bir problemde Samsung ilgilenecek.

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Samsung'un resmi kendi ürünü sadece satıcısı farklı ama hiçbir sorun olmaz.

Yani garanti için ile ilgili bir problemde Samsung ilgilenecek.
Peki Samsungun kendi resmi mağazası mı yoksa ismini "Samsung Türkiye" yapmış herhangi bir farklı satıcı mı?

Samet38

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,033
İsim
Samet Samet
Peki Samsungun kendi resmi mağazası mı yoksa ismini "Samsung Türkiye" yapmış herhangi bir farklı satıcı mı?
satıcı samsung değil eğer garantilik bir durum olursa samsung türkiyenin garantisi altında olduğunu söylemiş normal yani

yahya58

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,214
İsim
Yahya AYAN
Arkadaşlar bugün Samsung Odyssey G7 monitörünü satın alacaktım. Dün fiyatına baktığımda Media Markt da 5.500 TL'ydi fakat şu at 6.999 TL'ye çıkartmışlar. Ne yazık ki dün almayıp bugüne bıraktığım için çok pişmanım. Bugün de 1.500 TL fazla vermemek adına Hepsiburada dan 5.950 TL!ye yani 450 TL fazlasına satın aldım. Ama aklıma takılan bir soru var.

Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle

Bende hepsiburada Samsung Türkiye den aldım bendede DRK Aksesuar yazıyor, sorun yok yani. Samsung garantisi altında ürün zaten

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
1619425698214.png

İade ettim n11 den alacağım ücreti hesabıma tahmini olarak ne zaman yatırırlar bir bilginiz var mı?

1619425733482.png

İade ettim n11 den alacağım ücreti hesabıma tahmini olarak ne zaman yatırırlar bir bilginiz var mı?

TEŞKİLAT

80+ Silver
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
Neden iptal ettiniz ki N11'den alsanız da aynı satıcı yani DRK Aksesuar ama fiyat ucuz gerçi ücret 2-3 gün sürebilir sanırım emin değilim.

Dahası  
Reaksiyon skoru
86
İsim
donanım
Alıntıyı görüntüle

Alıntıyı görüntüle
bankaya göre değişir banka kartı veya kredi kartı olmasına göre de değişir ama iyi ki pazartesi bugün 1-2 iş günü en fazla yatırılır bence

Rezanix

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
169
İsim
Enes Uygun
Neden iptal ettiniz ki N11'den alsanız da aynı satıcı yani DRK Aksesuar ama fiyat ucuz gerçi ücret 2-3 gün sürebilir sanırım emin değilim.
Aynı satıcı olduğunu iptal ettikten sonra buraya baktığımda gördüm :D Sağlık olsun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,409
Üyeler
162,683
Son üye
qwerty61
Top Bottom