Ben Calvin Clein Euphoria kullanıyorum. İmza kokudur 400 tl sepette kuponla iyi fiyata denk geliyor
Calvin clein euphoria bana eşin sevgiliyken almıştı yıllardır kullanırım artık imza koku oldu kalıcılığı güzel ağır bir koku değil tavsiye ederimErkek için mi önerdiğiniz parfüm?
Erkek içinCalvin clein euphoria bana eşin sevgiliyken almıştı yıllardır kullanırım artık imza koku oldu kalıcılığı güzel ağır bir koku değil tavsiye ederim
3b düşüyor bu fiyata iyi mi sizce?Calvin clein euphoria bana eşin sevgiliyken almıştı yıllardır kullanırım artık imza koku oldu kalıcılığı güzel ağır bir koku değil tavsiye ederim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Erkek için
bana da daha yeni sevgilim almış doğum günüm için, koku güzel genel beğeniye açık ama performans sorunları var, 3000 normal fiyatı gibi gözüküyor3b düşüyor bu fiyata iyi mi sizce?
Anladım hocam çok teşekkür ederim, normalde iyi bir yerden doldurma kullanıyordum 700tl falandı. Ama bunun fiyatına değer diyorsanız alıp geçeceğim. Zaten uzun süre gidiyor.bana da daha yeni sevgilim almış doğum günüm için, koku güzel genel beğeniye açık ama performans sorunları var, 3000 normal fiyatı gibi gözüküyor
Evet hocam koklamadan almaya da müsait bir koku dediğim gibi genel beğeniye açık ve çoğu durumda kullanılır, okul veya günlük gibi, ama performansı bir designer için ortalamanın biraz altında onu belirteyim, calvin klein parfümlerin yayılımını pek beğenmiyorum şahsen, ama pişman olmazsınız benceAnladım hocam çok teşekkür ederim, normalde iyi bir yerden doldurma kullanıyordum 700tl falandı. Ama bunun fiyatına değer diyorsanız alıp geçeceğim. Zaten uzun süre gidiyor.
Hocam yorumlarda kalıcılığı yok demişler doğru muCalvin clein euphoria bana eşin sevgiliyken almıştı yıllardır kullanırım artık imza koku oldu kalıcılığı güzel ağır bir koku değil tavsiye ederim