Reveng
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 136
Yapabileceğim bir şey yok dedi ürünün fiyatı hakkında yetkim yok falabuMüşteri temsilcisiyle konuş nedenini öğren. Aradaki farkı kupon olarak tanımlatıp al bu ürünü tekrardan.
X'ten şikayetini belirt yardimci olurlar sipariş no'da yazBankadan onay alamadık diyor yada kart sahibinden ben bankadan onayladım ve parada kesildi stok olmasa fiyatı artarmıki aynı satıcıyla satıcıda Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapabileceğim bir şey yok dedi ürünün fiyatı hakkında yetkim yok falabu
Yapabileceği çok şey var. Kimi yapmak istemiyor kimi belki bilmiyor yeni başlamış kimi de artık nedendir uğraşmıyor. Direkt bu ürün için aradaki fark kupon olarak tanımlanacaktı de talep açtır.Bankadan onay alamadık diyor yada kart sahibinden ben bankadan onayladım ve parada kesildi stok olmasa fiyatı artarmıki aynı satıcıyla satıcıda Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yapabileceğim bir şey yok dedi ürünün fiyatı hakkında yetkim yok falabu
Sağolsun bir bayan arkadaş yardımcı oldu aradaki fark kupon olarak yansıtılacaktır dedi ama ne kadar kupon gelecek şimdi bana 100 TL'lik kuponla 199 TL'ye almıştımYapabileceği çok şey var. Kimi yapmak istemiyor kimi belki bilmiyor yeni başlamış kimi de artık nedendir uğraşmıyor. Direkt bu ürün için aradaki fark kupon olarak tanımlanacaktı de talep açtır.
Gelir heralde o kupon fakat ikisini aynı anda kullanabiliyor musun bilmiyorum.Sağolsun bir bayan arkadaş yardımcı oldu aradaki fark kupon olarak yansıtılacaktır dedi ama ne kadar kupon gelecek şimdi bana 100 TL'lik kuponla 199 TL'ye almıştım