Hepsiburada siparisimi iptal etti

Reveng

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
137
Dün Abdullah abinin paylaştığı studz wifi adaptörünü 199 TL'ye satın almıştım bugün iptal yemiş neden olabilir fiyat hatası olması lazım çünkü fiyatını 350 TL'ye yükseltmişler satıcı yine Hepsiburada

Ekler

• 1000020902.webp
    1000020902.webp
    45.9 KB · Hit: 67
Stok kalmamış olabilir böyle ürünler hızlı satılıyornama Hepsiburada stok kontrolü neden yapmamış.

Müşteri temsilcisiyle konuş nedenini öğren. Aradaki farkı kupon olarak tanımlatıp al bu ürünü tekrardan.

Bankadan onay alamadık diyor yada kart sahibinden ben bankadan onayladım ve parada kesildi stok olmasa fiyatı artarmıki aynı satıcıyla satıcıda Hepsiburada
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Müşteri temsilcisiyle konuş nedenini öğren. Aradaki farkı kupon olarak tanımlatıp al bu ürünü tekrardan.
Yapabileceğim bir şey yok dedi ürünün fiyatı hakkında yetkim yok falabu

Bankadan onay alamadık diyor yada kart sahibinden ben bankadan onayladım ve parada kesildi stok olmasa fiyatı artarmıki aynı satıcıyla satıcıda Hepsiburada

X'ten şikayetini belirt yardimci olurlar sipariş no'da yaz

Yapabileceği çok şey var. Kimi yapmak istemiyor kimi belki bilmiyor yeni başlamış kimi de artık nedendir uğraşmıyor. Direkt bu ürün için aradaki fark kupon olarak tanımlanacaktı de talep açtır.

Yapabileceği çok şey var. Kimi yapmak istemiyor kimi belki bilmiyor yeni başlamış kimi de artık nedendir uğraşmıyor. Direkt bu ürün için aradaki fark kupon olarak tanımlanacaktı de talep açtır.
Sağolsun bir bayan arkadaş yardımcı oldu aradaki fark kupon olarak yansıtılacaktır dedi ama ne kadar kupon gelecek şimdi bana 100 TL'lik kuponla 199 TL'ye almıştım

Sağolsun bir bayan arkadaş yardımcı oldu aradaki fark kupon olarak yansıtılacaktır dedi ama ne kadar kupon gelecek şimdi bana 100 TL'lik kuponla 199 TL'ye almıştım
Gelir heralde o kupon fakat ikisini aynı anda kullanabiliyor musun bilmiyorum. 🤷‍♂️

Geri