Neler Yeni

Yardım Hepsiburada üzerinden aldığım kulaklığı iade edebilir miyim?

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
Hepsiburada üzerinden almış olduğum HyperX Cloud Alpha S modelinde dip ses olduğundan dolayı iade etmek istiyorum ama iade alacaklarını sanmıyorum sizce ne yapmalıyım? (Not: Jelatinleri ben açmayacaktım ama kendi kendine düştü.)

Dahası  
Reaksiyon skoru
28
İsim
Onur
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu arada söylemeyi unutmuşum kutuya hiçbir şekilde zarar vermedim fakat geldiğinde sağ altta büyük bir ezik vardı ondan dolayı bir sorun olur mu?

Amanita

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Kulaklıkları hijyen ürünü kabul ettikleri için kulaklıkta bir sorun olmadığı müddetçe iade etme şansınız olmuyor. Dip sesi de sorun olarak kabul etmiyorlar. Yine de Hepsibura müşteri hizmetlerini ara görüş ya da mail at. Belki müşteri memnuniyeti için kabul ederler.

Deadpool

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Adil Canbulat
Hepsiburada üzerinden almış olduğum HyperX Cloud Alpha S modelinde dip ses olduğundan dolayı iade etmek istiyorum ama iade alacaklarını sanmıyorum sizce ne yapmalıyım? (Not: Jelatinleri ben açmayacaktım ama kendi kendine düştü.)
dostum kendi driverinden dene olmuyorsa windows un kendi ses driveri ile çakışıyor olabilir bide windows tan 7.1 i açma yaz youtubeye orada sonic li bir ayar açma gerekicek hyper x in driverini silip onu dene olur büyük ihtimalle bende steelseries arctis 3 te aynı sorunu yaşadım bir dene istersen

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,343
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
Hocam hijyen açısından servis raporu olmadan iade kabul etmiyorlar başka cihazlarda deneme şansın varsa dene olmadı garantiye yolla

Top Bottom