BixiBlake
80+ Silver
Dahası
yok paranı yiyorlaraldım simdi eğer gelmezse para iadesi mi oluyor ne oluyor
yok paranı yiyorlaraldım simdi eğer gelmezse para iadesi mi oluyor ne oluyor
hocam 11k lığı aldım kaqç rp olaarak gelirLoL rp satın alma yerine gir onun bonuslu hali olarak geçiyor. 250 TLlik olan 3100rp mesela.
ciddi soruyorum sence suanda dalga geçiyor gibi mi gözüküyorum hocam?yok paranı yiyorlar
10.275 RP hocam.hocam 11k lığı aldım kaqç rp olaarak gelir
Olm dalga mı geçiyorsun alma yazıyoruz sabahtan beri iade oluyorciddi soruyorum sence suanda dalga geçiyor gibi mi gözüküyorum hocam?
Mesaj otomatik birleştirildi:
bilen varsa yazabilir mi suan aldım gelir mi iade mi olur ne olur ?
aynı fiyatta hala
sipariş iptal olursa paranı iade ederler 3 gün içindeciddi soruyorum sence suanda dalga geçiyor gibi mi gözüküyorum hocam
dedim alma gitmiş almışOlm dalga mı geçiyorsun alma yazıyoruz sabahtan beri iade oluyor
Ne iadesi yanlış yönlendirme kodlar şu an mesaj olarak iletildi bana iade falan olmadı.Olm dalga mı geçiyorsun alma yazıyoruz sabahtan beri iade oluyor
almadım zaten alsam mı desem kimse cevap vermiyordu boyle daha hızlı oldu teşşekürlersipariş iptal olursa paranı iade ederler 3 gün içinde
dedim alma gitmiş almış
56 geçe satın aldı az önce geldi şansınızı deneyinarkadaşlar bazıları sepete eklense bile artık iptal oluyor satıcı durumu yeni fark etti , ben 18.44'te aldım 5 dakika sonra oto teslim edildi fakat şuan alınanlar iptal ediliyor bilginize.
nasıl yaniNe iadesi yanlış yönlendirme kodlar şu an mesaj olarak iletildi bana iade falan olmadı.
Tamam abi alın devamNe iadesi yanlış yönlendirme kodlar şu an mesaj olarak iletildi bana iade falan olmadı.