Neler Yeni

🔥İndirim Hepsiburada üzerinden Valorant VPler aşırı uygun!

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
Dostlar hepsinde sepette %15 indirim var, ve kupon yazma yerine NET15 yazarsanız bir %15 indirim daha olacak Ayrıca Hepsiburada Genç üye olursanız 10-15₺'de HepsiPay veriyor.

1663707389099.png

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma oyunlara skin almak yerine verdiğiniz parayla gidip hikayeli oyun alın onu bitirin. Farklı oyunlar oynamış olursunuz valoda ki güzel skinler biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D

Cihangir

80+ Gold
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma oyunlara skin almak yerine verdiğiniz parayla gidip hikayeli oyun alın onu bitirin. Farklı oyunlar oynamış olursunuz valoda ki güzel skinler biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D
bende aynı fikirdeyim skine para verdiğim için pişmanım ama csde alıyorum para lazım olunca satıyorum valoda elinde patlıyo tüm para

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
ASUS DUAL RX 6600 8GB - İNTEL CORE İ5 11400F - H510M-EPCle 4.0 - CORSAİR 8+8(3200Mhz) Cl16 - Corsair CV650 650W 80+ Bronze
bende aynı fikirdeyim skine para verdiğim için pişmanım ama csde alıyorum para lazım olunca satıyorum valoda elinde patlıyo tüm para
aynen aga csde en azından satılıyordu bi miktara valoda o da yok.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma hikaye oyunlarına para vermek yerine gidin valorant vb. oyunlara skin alın. Hikaye oyunlarını da crack indirin hikayeli oyunlar ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Almadığımı nerden biliyorsun? ben 23 yaşında bireyim benim kararlarımı sen mi vereceksin :D?

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma hikaye oyunlarına para vermek yerine gidin valorant vb. oyunlara skin alın. Hikaye oyunlarını da crack indirin hikayeli oyunlar ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D
çoğu hikayeli oyunun online oynanıyor olduğunu biliyorsundur umarım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Almadığımı nerden biliyorsun? ben 23 yaşında bireyim benim kararlarımı sen mi vereceksin :D?
karar veriyorum diye bir şey demedim benim önerim dedim ve en sonunda sizin fikriniz diye vurguladım dostum.

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler

karar veriyorum diye bir şey demedim benim önerim dedim ve en sonunda sizin fikriniz diye vurguladım dostum.
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma ONLİNE hikayeli oyunlarına para vermek yerine gidin valorant vb. oyunlara skin alın. ONLİNE Hikayeli oyunlarını da crack indirin ONLİNE hikayeli oyunlar ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma ONLİNE hikayeli oyunlarına para vermek yerine gidin valorant vb. oyunlara skin alın. ONLİNE Hikayeli oyunlarını da crack indirin ONLİNE hikayeli oyunlar ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D
ne boş yaptın be bilader gece gece :shy:

zerolite

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,353
İsim
Mertcan
İlgilendiği Kategoriler
Kripto

Dediğin şey aşırı saçma, zaten hem hikayeli hemde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Zevk aldığım ve keyifli vakit geçirdiğim bir oyun gördüğümde oyunumu daha keyifli hale getirmek için dilediğim skini alırım. Bilmeden yorum yapıyorsun yok şunu al yok bunu al. Hem hikaye hem rekabetçi oyunlar oynanılabilir basit.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma hiyakayeli ve skinli oyunlara para vermek yerine gidin 45cm zurna dürüm yiyin oda keşke biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,615
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Arkadaşlar size bir önerim var bu saçma hiyakayeli ve skinli oyunlara para vermek yerine gidin 45cm zurna dürüm yiyin oda keşke biraz ucuz olsa neyse diyeceğim ama sizin fikriniz aga :D
Bak buna okeyim be kral vurdu elini masaya koydu noktayı. :peepokalp:

Sdza

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
265
İsim
Ahmet Yasin
İlgilendiği Kategoriler
Dediğim şey aşırı saçma, zaten hem hikayeli hemde rekabetçi oyunlar oynuyorum. Zevk aldığım ve keyifli vakit geçirdiğim bir oyun gördüğümde oyunumu daha keyifli hale getirmek için dilediğim skini alırım. Bilmeden yorum yapıyorsun yok şunu al yok bunu al. Hem hikaye hem rekabetçi oyunlar oynanılabilir basit.
bende rekabetçi oyunlar oynuyorum sadece skin almak pek mantıklı değil dedim veya oyuna hayvan gibi para yatırmak..

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,087
Üyeler
168,890
Son üye
ufktu
Top Bottom