Neler Yeni

❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİBURADA YEMEKSEPETİ %50 İNDİRİM 🔥🔥🔥

SadeceSeyf

80+ Gold

The Magma Boss

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,463
İsim
Emir
2-3 papel para gelecekse gelecektir. Paylaşcam söz ne kadar papel verdiklerini :D
Bu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?

SadeceSeyf

80+ Gold
Bu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?
Amazonda listelerim var onun gibi ya ne vergisi avel avel konuşuyor armut herif. Sanki İnstagramda post paylaştı adam af:SDFGösdfgiö,sd

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Herhangi bir kişiye veriyor illa işbirlikçi olmak gerekmiyor. %5 de veriyor mu onu da bilmiyorum bu arada

123kral14

80+ Silver
Sen tam bir cahilsin hem de yarı cahil
abdullah abim vergisi veriyor sus sizsiniz cahil olan ben duyarlı vatandaşım abpullah abbim bak seni savunuyorum umarım bunu görürsün ve mesajıma tepki atarsın da bu da benim hayatımdaki en büyük paşarım olur ehehe

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Veriyor dostum. Benimde kendi listem var ve VERGİSİNİ VERMİYORUM! @rtxcan

SadeceSeyf

80+ Gold

Az biraz sakin

80+ Bronze
iş birliği vs. bilgi vermediğin için seni cimere şikayet ediceğim umarım vergini veriyorsundur yoksa başın ağrıyacak
Adam YouTuber veya başka bir kurumdan ünlü değil referans linki ile bilgi paylaşmış? Kafanızı yormayın bu tip konularla insanlar ne yapması gerektiğini sizden daha iyi elbet biliyor, konuştuğunuz lafa bak cimere şikayet edicem diyorsunuz 🤣🤣🤣🤣 forumda vergi vermeden link atıyor diye mi şikayet ediyorsun?

firsatgamingx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,711
İsim
Cem Ayar
Instagram
firsatgamingx
Bundan sonra ben de böyle link paylaşıcam. Çekinme knk. Forumda 200 Kişi b.ly LİNKİ İLE mi ne veriyor. Teşekkürler bbu arada
Silindi BTW :D neyse siz alın da benlik sıkıntı yok. Önemli olan forumdaşların bu kampanyadan faydalanması

thematty

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
458
İsim
Matty Man
aldık peki nasıl kullanacağız?

cagdascelebi

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
778
İsim
Çağdaş ÇELEBİ
Instagram
cagdas_celebi
Steam
cagdascelebi
Twitter
cagdasclbi
Facebook
cagdasclbi
Discord
! 𝓔𝓥𝓘̇𝓝𝓓𝓐𝓡 +𝟮𝟯#0001
Silindi BTW :D neyse siz alın da benlik sıkıntı yok. Önemli olan forumdaşların bu kampanyadan faydalanması
Dostum linkini tekrar ekler misin ? Yapılan saygısızlığa göz yummanı istemiyorum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,021,284
Üyeler
161,833
Son üye
itirgit
Top Bottom