SadeceSeyf
80+ Gold
Sen tam bir cahilsin hem de yarı cahilAbdullah abi vergisini veriyor istersen gelince sor
Sen tam bir cahilsin hem de yarı cahilAbdullah abi vergisini veriyor istersen gelince sor
Bu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?2-3 papel para gelecekse gelecektir. Paylaşcam söz ne kadar papel verdiklerini
Amazonda listelerim var onun gibi ya ne vergisi avel avel konuşuyor armut herif. Sanki İnstagramda post paylaştı adam af:SDFGösdfgiö,sdBu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?
Herhangi bir kişiye veriyor illa işbirlikçi olmak gerekmiyor. %5 de veriyor mu onu da bilmiyorum bu aradaBu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?
abdullah abim vergisi veriyor sus sizsiniz cahil olan ben duyarlı vatandaşım abpullah abbim bak seni savunuyorum umarım bunu görürsün ve mesajıma tepki atarsın da bu da benim hayatımdaki en büyük paşarım olur eheheSen tam bir cahilsin hem de yarı cahil
TeşekkürlerHerhangi bir kişiye veriyor illa işbirlikçi olmak gerekmiyor. %5 de veriyor mu onu da bilmiyorum bu arada
Veriyor dostum. Benimde kendi listem var ve VERGİSİNİ VERMİYORUM! @rtxcanBu linki paylaşmak için hepsiburada ile işbirlikçi mi olmak gerekiyor? Yoksa herhangi bir kişi liste yaptığında ve onun linkinden alındığında da %5 veriyor mu yine?
Bundan sonra ben de böyle link paylaşıcam. Çekinme knk. Forumda 200 Kişi b.ly LİNKİ İLE mi ne veriyor. Teşekkürler bbu aradaRef linki:
Düz link:
100 VE 50 TL LERDE %50 İNİDİRM VAR KOŞ
SİTE ÇÖKTÜ
Adam YouTuber veya başka bir kurumdan ünlü değil referans linki ile bilgi paylaşmış? Kafanızı yormayın bu tip konularla insanlar ne yapması gerektiğini sizden daha iyi elbet biliyor, konuştuğunuz lafa bak cimere şikayet edicem diyorsunuz forumda vergi vermeden link atıyor diye mi şikayet ediyorsun?iş birliği vs. bilgi vermediğin için seni cimere şikayet ediceğim umarım vergini veriyorsundur yoksa başın ağrıyacak
Silindi BTW neyse siz alın da benlik sıkıntı yok. Önemli olan forumdaşların bu kampanyadan faydalanmasıBundan sonra ben de böyle link paylaşıcam. Çekinme knk. Forumda 200 Kişi b.ly LİNKİ İLE mi ne veriyor. Teşekkürler bbu arada
Dostum linkini tekrar ekler misin ? Yapılan saygısızlığa göz yummanı istemiyorum.Silindi BTW neyse siz alın da benlik sıkıntı yok. Önemli olan forumdaşların bu kampanyadan faydalanması