❌İndirim Bitti! 🔥🔥🔥 HEPSİBURADA YEMEKSEPETİ %50 İNDİRİM 🔥🔥🔥

Teşekkür ederim hem 100 hemde 50tllik kodlardan satın aldım. Ürününüzü bu şekilde linkgelir ile paylaşabilirsiniz. Sunduğunuz bu fırsatın bedeli sonuçta bizden değil hepsiburadadan çıkıyor. Bunu insanlarımız çok görmemeli.

Bende olmuyor beyaz ekran.

iş birliği vs. bilgi vermediğin için seni cimere şikayet ediceğim umarım vergini veriyorsundur yoksa başın ağrıyacak
HAHAHAHAHAHa dostum vergiyi direk şirketler kesiyor zaten senin niye başın ağrıdı hayırdır inşallah

🤣 Kolay gelsin umarım hayrını görürsünüz firsatgamingx Bey.

1 tane mi alabiliyoruz
1 adet 50 1 adet 100 alabilirsiniz. Dikkat edin 150 ve 75liklerde %50 indirim yoktur.

Edit: Sepetteki ürünleri satın aldıktan sonra tekrar eklenebiliyor bu arada :)

1 adet 50 1 adet 100 alabilirsiniz. Dikkat edin 150 ve 75liklerde %50 indirim yoktur.

Edit: Sepetteki ürünleri satın aldıktan sonra tekrar eklenebiliyor bu arada :)
24 saat içinde bu üründen en fazla 1 adet alabilirsiniz. hatası veriyor bu arada

HAHAHAHAHAHa dostum vergiyi direk şirketler kesiyor zaten senin niye başın ağrıdı hayırdır inşallah
2-3 papel para gelecekse gelecektir. Paylaşcam söz ne kadar papel verdiklerini :D

24 saat içinde bu üründen en fazla 1 adet alabilirsiniz. hatası veriyor bu arada
Yoo ben aldım 2. defa ? 2 kere 50 1 kere 100 aldım

Edit: Satın alınmamış garip bir şekilde :D parayı kesti ama ? Müşteri temsilcisine koşayım ben :) uyarı için teşekkürler.

iş birliği vs. bilgi vermediğin için seni cimere şikayet ediceğim umarım vergini veriyorsundur yoksa başın ağrıyacak
Liste paylaştığında Abdullah başkanada laf yapsana bişi deniycekmiş

Geri